Du har ingen varer i handlekurven.

T-Skjorte og Pique herre

Filtre
elementer per side
LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo på brystet og nederst på armen.
kr 699
Passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter som løping, sykling og golf. Fungerer også perfekt som en myk og varm t-skjorte til hverdags.
kr 699
EN TRENINGSTANKTOPP DELVIS AV PARLEY OCEAN-PLAST.

En enkel muskeltank er alt du trenger når du går gjennom vektromsøkten.

Denne adidas-toppen er laget med fuktabsorberende AEROREADY for å holde deg tørr fra første benkpress til siste knebøy.

Den standard passformen og den runde halsen holder seg ute av veien mens du gjør arbeidet.
kr 199 kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 279 kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 279 kr 399
Komfortabel t-skjorte, laget med resirkulerte materialer.

Hvis du liker å løpe i skumring og soloppgang, kommer du til å elske denne langermede løpe-t-skjorten fra adidas med god dekning. Tommelhull holder ermene komfortabelt på plass. AEROREADY absorberer fuktighet så du føler deg høyden – uansett hvor fort eller langt du løper. Den lages med 100 % resirkulerte materialer, og representerer bare én av løsningene våre på veien for å gjøre slutt på plastavfall.
kr 499
EN LETT LØPESINGLET MED STERK FARGEBLOKKING OG BADGE OF SPORT-LOGO.
Sett inn støtet mot den raskeste finishen i Own The Run Colorblock-singleten.

Den lages av fjærlett, mykt materiale som nesten ikke er der, og lar deg fokusere på løpeturen uten distraksjoner. Det vannabsorberende stoffet hjelper til med å holde på den tørre og komfortable følelsen på treningssenteret.
kr 199 kr 399
Med denne løpesingleten fra adidas kommer du deg lynraskt ut av døren. Den er så lett at du nesten ikke kjenner at du har den på, så du kan ha full fokus fra det øyeblikket foten treffer fortauet. AEROREADY absorberer fuktighet og holder deg tørr hele veien frem
kr 174 kr 349
ALLSIDIG LØPE-T-SKJORTE, LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.

Noen løpeturer er så lette at man skulle tro tyngdekraften var opphevet. Andre løpeturer, er hvert eneste steg en kamp. Denne adidas-t-skjorten sørger for komforten uansett dagsform. AEROREADY absorberer fuktighet, så du kan holde deg tørr. Refleksdetaljer lyser opp kilometerne før soloppgang og etter solnedgang.
kr 399
Sorter etter Clear All