Du har ingen varer i handlekurven.

Telt

Filtre
elementer per side
Gapahuk. Regn og vindtett duk med hele 19 solide hemper. tau og plugger. Teipede sømmer.
kr 699
Lett 2-sesongs turtelt for 2 personer.

Innovativ design gjør dette teltet til en vinner når det gjelder innvendig volum, vekt og enkelt oppsett.
kr 4 600
Lett 3-sesongs turtelt for 3 personer.

Innovativ design gjør dette teltet til en vinner når det gjelder innvendig volum, vekt og enkelt oppsett.
kr 4 900
Hyperlite 2-mannstelt for vår-sommer-høst.

Svært lett to-mannstelt, beregnet for 3-sesongers bruk. Store paneler med myggnetting i innertelt gir god ventilasjon på varme dager. Gjennomgående bruk av lette materialer av høy kvalitet, reduserer vekten til det minimale.
kr 6 800
Populært og praktisk 3-sesongstelt til 2 personer.

Marmot Limelight 2P er et av våre mest populære telt. En av årsakene er at det er et lett, praktisk og enkelt telt å ha med å gjøre. Det er superenkelt å sette opp, med fargekoding som hjelper deg å holde styr på hva som er hva, og kan like gjerne gjøres alene som med andre. Virker mye større inni enn dimensjonene tilsier og den helt unike, forhåndsbøyde pol-strukturen omgitt av vertikale vegger gir et både bredere og høyere areal enn de fleste andre telt i sjangeren.

Teltet har mesh på innerduken som gir god ventilasjon, god luft og gode pusteegenskaper. Sittehøyde innvending er på hele 109 cm. Teltet har god plass til 2 liggeunderlag i standardstørrelse. Det er også mulig å bruke innerteltet bare for å spare vekt når været tillater det. Det har en selvbærende konstruksjon som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Ytterduken er vann- og vindtett med en vannsøyle på 1200mm. Bunnduken er laget i slitesterk polyester med høy vannsøyle, 2000mm. Takhøyden i teltet er på 109 cm på midten, som gjør at de fleste kan sitte behagelig med god klaring opp til taket.

Dette teltet er en god løsning for 2 personer på tur, eller for én person som ønsker ekstra plass. Teltet har fått et helt nytt utseende og oppdatering for sesong SS22. Strukturen på stengene er endret. “Møne”stangen er flyttet fra midten av teltet til enden, som resulterer i det vi kaller Gear Cubie, som betyr “vinger” ut på begge sidene som gir ekstra lagringsplass. Er også flere innvendige lommer og lagringsmuligheter, samt en utbrettbar lomme i Gear Cubie med festemuligheter. Det følger også med en «vaskestang» som festes i toppen på innsiden av teltet for å henge utstyr eller tørke klær. Materialet på ytterteltet er endret fra 68D til 40D Ripstop for å gjøre teltet litt lettere. Teltstengene er endret fra DAC til Yunan Pressfit poles, 7000 serie aluminium.

Yunan Pressfit er teltstenger i aluminiumslegeringen 7001-T6. Denne legeringen har god motstand mot permanent bøyning og høy ultimat strekkfasthet. Hver modell har spesialdesignet prebend og dimensjoner basert på høyde, diameter og forventet spenningsgrad.

Og selvfølgelig nye freshe farger.Det følger med en footprint (presenning) til å ha under teltet for å skåne teltbunnen på for eksempel steinete eller gjørmete underlag.
kr 6 599
Populært og praktisk 3-sesongstelt til 3 personer.

Marmot Limelight 3P er et klassisk kuppeltelt med god romfølelse. Bratte vegger på innerduken gir svært god plassutnyttelse. Veggene er vertikale nederst. Dette gjør det mulig å utnytte hele gulvarealet.

Du kan sitte oppreist mye nærmere teltveggen. Teltet har god plass til 3 liggeunderlag i standardstørrelse. Det er også mulig å bruke innerteltet bare for å spare vekt når været tillater det. Det har en selvbærende konstruksjon med 2 tverrgående stenger som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Stengene er også helt rette i sovehøyden slik at at du får mer luft og mer rom i teltet uten at vekten øker.Teltet har en mesh på innerduken som medfører gode pusteegenskaper. Ytterduken er vann- og vindtett. Bunnduken er laget i slitesterk polyester med høy vannsøyle. Dette teltet er en god løsning for 3 personer på tur, eller for to personer som ønsker ekstra plass.

Takhøyden i teltet er på 115 cm på midten, som gjør at de fleste kan sitte behagelig med god klaring opp til taket. Teltet har fått et helt nytt utseende og oppdatering for sesong SS22. Strukturen på stengene er endret. “Møne”stangen er flyttet fra midten av teltet til enden, som resulterer i det vi kaller Gear Cubie, som betyr “vinger” ut på begge sidene som gir ekstra lagringsplass. Er også flere innvendige lommer og lagringsmuligheter, samt en utbrettbar lomme i Gear Cubie med festemuligheter.

Det følger også med en «vaskestang» som festes i toppen på innsiden av teltet for å henge utstyr eller tørke klær. Materialet på ytterteltet er endret fra 68D til 40D Ripstop for å gjøre teltet litt lettere. Teltstengene er endret fra DAC til Yunan Pressfit poles, 7000 serie aluminium (http://www.yunanalu.com/product1.php). Yunan Pressfit er teltstenger i aluminiumslegeringen 7001-T6. Denne legeringen har god motstand mot permanent bøyning og høy ultimat strekkfasthet.

Hver modell har spesialdesignet prebend og dimensjoner basert på høyde, diameter og forventet spenningsgrad. Og selvfølgelig freshe freshe farger.Det følger med en footprint (presenning) til å ha under teltet for å skåne teltbunnen på for eksempel steinete eller gjørmete underlag.
kr 7 199
Holdbar. Romslig. Møt Tungsten 4-Personers Telt. Med fargekodede klips og stenger som klikker sammen, settes dette teltet opp raskt slik at du er klar til å dra på kort tid.

Dobbeltdører gjør det enkelt å flytte utstyr inn og ut, og to store vestibyler betyr masse plass for oppbevaring.
kr 7 799
Ultralett og robost telt til tur og fjellbruk.

Praktisk tomannstelt! Marmot Tungsten UL 2P er et ekstremt lett 3-sesongstelt med plass til 2 personer. Perfekt for turer hvor lav vekt og komfort er viktig. Tungsten UL 2P er et kuppeltelt med selvbærende konstruksjon og to tverrgående Dac Pressfit 9,0mm stenger som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Stengene er også helt rette i sovehøyden, slik at du får mer rom og luft i teltet uten at vekten øker. Teltet har et stort hovedrom med to innganger til to forskjellige fortelt. Behagelig takhøyde bidrar til god ventilasjon. Teltet har god plass til 2 stk liggeunderlag i standardstørrelse. Enkelt og raskt å sette opp.

 • Selvbærende konstruksjon med 2 tverrgående DAC 9,0mm alustenger som gir vertikale vegger - mer soveplass og mer rom i hodehøyde

 • Frittstående design

 • 2 stk dører og vestibyle

 • Ytterteltet er UV-resistent og strekkes ikke ut når det blir vått

 • Lyktlomme hvor du trygt kan plassere hodelykten

 • Strategisk plasserte klips gir mer innvendig volum

 • Tapede ventilasjonsåpninger

 • "Stille" glidelåshemper

 • Innvendige lommer

 • Fargekodet “easy pitch” klips, stenger og ytterduk

 • PFC-fri

 • Ultralett og robust telt

kr 8 199
Marmot Tungsten UL 3P er et ekstremt lett 3-sesongstelt. Perfekt for turer hvor lav vekt og komfort er viktig. Enkelt og raskt å sette opp.

Praktisk tremannstelt! Tungsten UL 3P er et ekstremt lett 3-sesongstelt med plass til tre personer! Perfekt for turer hvor lav vekt og komfort er viktig.

Enkelt og raskt å sette opp. Tungsten UL 3P er et kuppeltelt med selvbærende konstruksjon og to tverrgående DAC Pressfit 9,0mm stenger som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Stengene er også helt rette i sovehøyden, slik at du får mer rom og luft i teltet uten at vekten øker. Teltet har et stort hovedrom med to innganger til to forskjellige fortelt.? Behagelig takhøyde bidrar til god ventilasjon. Teltet har god plass til 3 stk liggeunderlag i standardstørrelse.?

Det er mange grunner til hvorfor Marmot Tungsten UL-serien har blitt så populær, men de to viktigste kan godt være den optimale romsligheten og det slitesterke, værresistente materialet. Teltet har nemlig en spesiell konstruksjon som gir vertikale vegger, mer soveplass og mer rom i hodehøyde, klipsene er dessuten strategisk plassert slik at det gir mer innvendig volum. Ytterteltet er UV-resistent og strekkes ikke ut når det blir vått.

Teltet har et frittstående design og en D-formet dør foran med tilhørende vestibyle hvor du kan oppbevare utstyret ditt. For best mulig beskyttelse mot været har både yttertelt og golv tapede sømmer, og fargekodede stenger gjør monteringen rask og enkel.
kr 10 399