Du har ingen varer i handlekurven.

Tennis

Filtre
elementer per side
Babolat Pure Strike Team 2020
kr 1 699 kr 2 699
FZ super grip gjør det muligt å opptimalisere ditt spill, da du sikrer et opptimalt grep på rackerten.

Super Grip fra FZ FORZA er lett å sette på. Pakken inneholder 3 stk.
kr 70
Wilson Tennis Ball Pick Up Tube.

Ideell for rydding på banen.
Har plass til hele 18 baller (Tennis eller Padel).
Med stropp for enkel bæring.
kr 450
Blade 100 v8 tilbyr Blades signaturfølelse sammen med en utmerket blanding av dynamisk design, kraft og kontroll for konkurrerende spillere.

Utstyrt med helt nye FORTYFIVE°, en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, gir denne racketen noen flere grader av fleksibilitet og stabilitet fra sin forrige versjon for å skape utmerket følelse.

Med en litt tykkere ramme enn andre Blade-modeller for mer kraft og en unik fargeskiftende elastisk finish som varierer mellom nyanser av grønt og kobber.

Denne racketen skrur både utseende og ytelse opp på neste nivå.
kr 2 850
Blade 100L pakker signaturteknologien og funksjonene til den nye Blade V7.0-serien i en lettere, mer manøvrerbar ramme enn tidligere.
Med bare 285g ustrengt vekt, bør alle som vil ha en lettere ramme med innslag av ekstra racketfleksibilitet, stabilitet og ballfølelse, gi denne racketen en sjangse.

Utvalgte teknologier inkluderer FeelFlex, en karbonkartlegging plassert på strategiske punkter i hele rammen for bedre å utfylle den moderne, vertikale svingen, og en Top Grip Taper for å gi tohånds bakhåndentusiaster et mer optimalt grep for topphånden.
kr 2 200
Blade 100L v8 gir dynamiske vibber takket være dristig, fargeskiftende farger, og laster de teknologiske innovasjonene til Blade v8-serien i en lettere og mer manøvrerbar ramme.

To innovasjoner definerer utviklingen av denne rammen: FORTYFIVE ° gir økt fleksibilitet og stabilitet gjennom en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, mens DirectConnect kobler karbonfiberhåndtaket til endehetten for forbedret følelse og vridningsstabilitet.

Ivrige fans av Blade-serien som leter etter et litt armvennligere alternativ, vil sette pris på den lette, tilkoblede følelsen som denne rammen gir.
kr 2 500
Den letteste og mest manøvrerbare racketen i Blade v8-serien, Blade 100UL v8 er det lettere svaret for tennisspillere som vil ha en følelse av kontroll fra racketen sin.

Denne rammen er utstyrt med FORTYFIVE ° og DirectConnect for å øke fleksibiliteten, stabiliteten og den generelle følelsen for hver svingning.

Overgangsspillere og alle med en historie med albue- eller skulderplager bør gi denne rammen en test, spesielt hvis svingbanen etterligner den moderne, vertikale banen som vanligvis brukes i dagens spill.
kr 2 400
Et våpen på banen inspirert av legenden i leirsesongen, Roland Garros. Designet i en elegant stil, Blade 98 (16x19) v7.0 Roland Garros Edition har et skarpt design med banebrytende innovasjon for ytelse på neste nivå.

FeelFlex-teknologi, en utvikling av den revolusjonerende FreeFlex-teknologien i Clash, har karbonkartlegging strategisk plassert i hele racketrammen for å gi en mer koblet til-ballen følelse. Andre oppgraderinger inkluderer en Top Grip Taper for et mer behagelig grep fra topphånd og redusert spesifikasjonsavvik fra ramme til ramme. Racketens fargepalett med leire, marine og østers henter inspirasjon fra stadionen og nye stands på den legendariske parisiske eiendommen.
kr 2 600
Blade 98 (16x19) v8 parer fengslende design med et nytt oppsett for bedre å imøtekomme den mer moderne, vertikale svingbanen som vanligvis brukes av konkurrerende spillere.

Headliner-innovasjonen, FORTYFIVE°, klarer å øke både fleksibiliteten og stabiliteten til rammen for å gi en suveren følelse for ballen på hvert skudd.

Fortsatt preget av sin overlegne tilstedeværelse i hendene på de beste spillerne i verden, belønner denne utviklingen av Blade aggressive, presise angripere med en topp blanding av koblet til ballen-følelse, vridningsstabilitet og fargeskiftende design for å imponere både lagkamerater og motstandere.
kr 2 950
Sorter etter Clear All