Du har ingen varer i handlekurven.

Tennis

Filtre
elementer per side
Slitesterk og prisgunstig ball.
kr 1 999
En ny generasjon av tennisracketer, designet for alle spillere som ønsker å forbedre spinn og fart på banen.

Pure Aero Lite er den letteste racketen i denne serien og er dermed 30 gram lettere enn Pure Aero. Dette gjør at den passer for spillere med mindre styrke, juniorer og andre spillere som trives med en lettere racket. Spillere som ønsker mer spinn og tempo i sitt spill vil elske responsen denne racketen gir.
kr 2 899
Gjør et inntrykk når du kommer på banen. Denne bagen matcher også de nye Pure Aero Racketene - 2023 kolleksjonen.

Bagen har en populær størrelse som passer perfekt for spillere med 1-2 racketer i tillegg til sko og øvrik rekvisita. Det selvfølgelige valget for de som ønsker å matche sine Rafa racketer med bagen.

Bagen har to store hovedrom, hvorav det ene er isolert for å beskytte racketer og utstyr. 1-2 racketer plasseres i det ene thermoisolerte rommet, det andre rommet benyttes til baller, skift og vannflaske. Innsiden av bagen er laget av et slitesterkt materiale. Det er ikke farget for å spare miljøet under produksjonsprossessen.

Eget, separat skorom som er gjennomsiktig og vanntett for å holde smuss og grus borte fra øvrige rom/utstyr. Praktisk siderom hvor du kan oppbevare grep, mobil, nøkler og lommebok.

Justerbare og polstrede stropper som gir deg god komfort. Nyhet er at disse kan taes av, smart hvis du skal sjekke inn bagen på et fly så de ikke setter seg fast og blir ødelagt.
kr 1 699
En ny generasjon av tennisracketer, designet for alle spillere som ønsker å forbedre spinn og fart på banen.

Pure Aero Team veier 285 gram og er dermed 15 gram lettere enn Pure Aero. Pure Aero Team passer for juniorer, damespillere og andre spillere som trives med en lettere racket. Spillere som ønsker mer spinn og tempo i sitt spill vil elske responsen denne racketen gir.
kr 2 239 kr 2 799
Den nye og 10 generasjon Babolat Pure Drive er nå enda mer eksplosiv enn tidligere.

2021-utgaven beholder alle kjennetegnene som har gjort denne racketen så populær, men det er gjort forbedringer designet for å utvikle responsen på treff utenfor senteret og forbedre følelsen og lydklarheten ved balltreff.
kr 2 199 kr 2 899
Pure Drive Team veier 285 gram og er dermed 15 gram lettere enn Pure Drive. Pure Drive Team passer for juniorer, damespillere og andre spillere som trives med en lettere racket.

Den nye og 10 generasjon Babolat Pure Drive er nå enda mer eksplosiv enn tidligere. 2021-utgaven beholder alle kjennetegnene som har gjort denne racketen så populær, men det er gjort forbedringer designet for å utvikle responsen på treff utenfor senteret og forbedre følelsen og lydklarheten ved balltreff.
kr 1 899 kr 2 399
Racketbag med 3 rom hvor det er plass til racketer, sko og tekstiler. To av rommet er thermo-foret for å beskytte racketer og strenger mot høy temperatur.

I tillegg er det et ventilert rom for sko eller fuktig tøy samt et utvendig rom for rekvisita. Justerbare, polstrede stropper.
kr 1 439 kr 1 799
Hybridracket som gir fart+spin+kontroll!

Nye Pure Strike Team er en lettere utgave av Pure Strike 100 og er spesielt utviklet for spillere som vil kombinere fart og presisjon. Pure Strike Team har et litt større hode og en litt lavere vekt enn standard Pure Strike. Dette gjør racketen litt mer lettspilt.

Den nye Pure Strike serien har fått et oppdatert design og en elliptisk hodeform som kombinerer den klassiske spillefølelsen med moderne kraft-tennis.

Som de andre medlemmene av Pure Strike serien, kommer denne Team-versjonen med FSI Power-teknologi - en funksjon som optimaliserer strengavstand for forbedret spinn og kraft. Denne racketen kommer også med Babolat's Hybrid Frame Construction, som kombinerer kvadratiske og elliptiske rammeformer for å blande en klassisk følelse med litt moderne preg.

Alt i alt er denne lettere utgaven et godt valg for juniorspilleren eller for litt øvede seniorspillere som søker en kontrollracket som er enkel å manøvrere.
kr 1 995 kr 2 699
FZ super grip gjør det muligt å opptimalisere ditt spill, da du sikrer et opptimalt grep på rackerten.

Super Grip fra FZ FORZA er lett å sette på. Pakken inneholder 3 stk.
kr 70
Sorter etter Clear All