Du har ingen varer i handlekurven.

Tennis - Bager og Sekker

Filtre
elementer per side
En allsidig ryggsekk som matcher fargene til den nye Pure Aero serien og rommer opptil 3 racketer.

En ryggsekk hvor du har allt-i-ett uansett hvor du går; enten til skole, tennishall eller fritid
kr 899 kr 1 099
Designt som matcher perfekt til Pure Drive racketen.

Bagen har 3 store hovedrom, hvorav 2 er isolerte for å beskytte racketer og utstyr. Rommer enkelt opptil 6 racketer, sko og klær.

Innsiden av bagen er tilvirket i resirkulert ekstra slitesterkt materialet som ikke er farget for å spare vann og miljø i tilvirkningsprosessen.

Det nye smarte separate sko rommet er gjennomsiktig og vanntett. Du kan se skoene fra innsiden av bagen samtidig som du holder grus borte fra øvrige rom.

Bagen har også en praktisk sidelomme for oppbevaring av tilbehør som grep, mobil, nøkler og lommebok.

To justerbare og polstrede skulder stropper gjør det enkelt og komfortabelt når du skal bære bagen. Nå kan skulder stroppene også hektes av, noe som er praktisk ved reise slik at den ikke setter seg fast i ting og blir ødelagt.
kr 1 449 kr 1 799
Racketbag med 3 rom hvor det er plass til racketer, sko og tekstiler. To av rommet er thermo-foret for å beskytte racketer og strenger mot høy temperatur.

I tillegg er det et ventilert rom for sko eller fuktig tøy samt et utvendig rom for rekvisita. Justerbare, polstrede stropper.
kr 1 439 kr 1 799
Roland Garros Cinch-vesken viser frem et design inspirert av verdens beste tennisturnering på leire, og tilbyr en kompakt, praktisk løsning for å bære rundt på mindre personlige gjenstander.

Polyesterstoffsammensetningen gir effektiv slitestyrke, mens dens aksentkontrast cinch-stropp gir en fin touch.

Cinch har den offisielle logoen til Roland Garros på hver side.
kr 165
Enkelt tennis cover som passer til alle racketer.

Et perfekt valg for deg som vil ha et cover til 1 racket, beskytter mot skrap og er enkel å få plass til i bilen, hjemme eller på banen.

Denne utgaven kommer i Roland Garros fargene.
kr 110
Roland Garros Team ryggsekken kombinerer nyttige funksjoner med en stil inspirert av toppen av leirbanesesongen.

Denne to-racket-ryggsekken består av fint vevd polyestermateriale og har ett hovedrom som har plass til mindre utstyr eller en bærbar datamaskin, to sidelommer for vannflasker og polstrede justerbare skulderstropper for optimal bæring.

Ryggsekken viser også den offisielle Roland Garros -logoen stemplet på forsiden for fans av den legendariske slammen som holdes på leire hvert år.
kr 899
Roland Garros Team-kolleksjonen viser frem et design inspirert av verdens beste tennisturnering på leire, og serverer et skarpt, pålitelig utvalg av veskealternativer.

Denne Team Tote har et stort primærrom med glidelås på innsiden med trykklås som har plass til to tennisracketer.

Ytterligere funksjoner inkluderer to lommer foran med elastisk utvidelse for vannflasker og en innvendig glidelåslomme for mindre verdisaker.

For en fin finish er den offisielle logoen til Roland Garros utsmykket på hver side.
kr 650
Wilson's Team 3-Pack er en flott veske for klubbspillere som trenger plass til to-tre tennisracketer, klesbytte og litt annet utstyr.

I tillegg til hovedrommet, er det en stor ytre glidelåslomme perfekt for oppbevaring av ekstra baller, grep og snacks. Bær den fra de øverste håndtakene eller polstrede skulderstropper.
kr 699
Wilsons Team 6-Pack er en flott veske for klubbspillere som trenger plass til flere tennisracketer, klesbytte og litt annet utstyr.

De to hovedrommene har plass til opptil seks racketer, pluss en stor ytre glidelåslomme som er perfekt for oppbevaring av ekstra baller, grep og snacks. Bær den fra de øverste håndtakene eller polstrede skulderstropper.
kr 899