Du har ingen varer i handlekurven.

Tennis - Bager og Sekker

Filtre
elementer per side
Stilig tennisbag fra Babolat i Oure Aero design.

Plass til 12 racketer
kr 1 499 kr 1 799
En allsidig ryggsekk som matcher fargene til den nye Pure Aero serien og rommer opptil 3 racketer.

En ryggsekk hvor du har allt-i-ett uansett hvor du går; enten til skole, tennishall eller fritid
kr 899 kr 1 099
Designt som matcher perfekt til Pure Drive racketen.

Bagen har 3 store hovedrom, hvorav 2 er isolerte for å beskytte racketer og utstyr. Rommer enkelt opptil 6 racketer, sko og klær.

Innsiden av bagen er tilvirket i resirkulert ekstra slitesterkt materialet som ikke er farget for å spare vann og miljø i tilvirkningsprosessen.

Det nye smarte separate sko rommet er gjennomsiktig og vanntett. Du kan se skoene fra innsiden av bagen samtidig som du holder grus borte fra øvrige rom.

Bagen har også en praktisk sidelomme for oppbevaring av tilbehør som grep, mobil, nøkler og lommebok.

To justerbare og polstrede skulder stropper gjør det enkelt og komfortabelt når du skal bære bagen. Nå kan skulder stroppene også hektes av, noe som er praktisk ved reise slik at den ikke setter seg fast i ting og blir ødelagt.
kr 1 449 kr 1 799
Design som matcher perfekt til Pure Drive racketen.Populær størrelse på racketbag som passer perfekt for spillere med 1-2 racketer. Bagen har to hovedrom med plass til racketer, sko og klær. Det ene rommet er isolert for å beskytte racket og utstyr.Innsiden av bagen er tilvirket i resirkulert ekstra slitesterkt materialet som ikke er farget for å spare vann og miljø i tilvirkningsprosessen.Det nye smarte separate sko rommet er gjennomsiktig og vanntett. Du kan se skoene fra innsiden av bagen samtidig som du holder grus borte fra øvrige rom.Bagen har også en praktisk sidelomme for oppbevaring av tilbehør som grep, mobil, nøkler og lommebok.

To justerbare og polstrede skulder stropper gjør det enkelt og komfortabelt når du skal bære bagen. Nå kan skulder stroppene også hektes av, noe som er praktisk ved reise slik at den ikke setter seg fast i ting og blir ødelagt.
kr 1 299 kr 1 599
Racketbag med 3 rom hvor det er plass til racketer, sko og tekstiler. To av rommet er thermo-foret for å beskytte racketer og strenger mot høy temperatur.

I tillegg er det et ventilert rom for sko eller fuktig tøy samt et utvendig rom for rekvisita. Justerbare, polstrede stropper.
kr 1 439 kr 1 799
Roland Garros Cinch-vesken viser frem et design inspirert av verdens beste tennisturnering på leire, og tilbyr en kompakt, praktisk løsning for å bære rundt på mindre personlige gjenstander.

Polyesterstoffsammensetningen gir effektiv slitestyrke, mens dens aksentkontrast cinch-stropp gir en fin touch.

Cinch har den offisielle logoen til Roland Garros på hver side.
kr 165
Enkelt tennis cover som passer til alle racketer.

Et perfekt valg for deg som vil ha et cover til 1 racket, beskytter mot skrap og er enkel å få plass til i bilen, hjemme eller på banen.

Denne utgaven kommer i Roland Garros fargene.
kr 110
Roland Garros Team ryggsekken kombinerer nyttige funksjoner med en stil inspirert av toppen av leirbanesesongen.

Denne to-racket-ryggsekken består av fint vevd polyestermateriale og har ett hovedrom som har plass til mindre utstyr eller en bærbar datamaskin, to sidelommer for vannflasker og polstrede justerbare skulderstropper for optimal bæring.

Ryggsekken viser også den offisielle Roland Garros -logoen stemplet på forsiden for fans av den legendariske slammen som holdes på leire hvert år.
kr 899
Roland Garros Team-kolleksjonen viser frem et design inspirert av verdens beste tennisturnering på leire, og serverer et skarpt, pålitelig utvalg av veskealternativer.

Denne Team 6-pakken har to hovedrom for primært tennisracketer og utstyr, inkludert opptil seks tennisracketer.

Ytterligere funksjoner inkluderer en stor utvendig tilbehørslomme med glidelås for mindre gjenstander og forsterket rør langs stoffet for imponerende holdbarhet.

For en fin finish er den offisielle logoen til Roland Garros utsmykket på hver side.
kr 900