Du har ingen varer i handlekurven.

Tennisracket

Filtre
elementer per side
Babolat Pure Aero Junior tennisracket er juniormodellen av Rafael Nadal's racket-valg, nå med nytt design.

Racketen er perfekt for juniorer som vil ha mye kraft og kontroll for gode slag.Racketen blir levert i grep 0 og passer perfekt for spillere som er 10-12 år og som ønsker å utvikle seg som tennisspillere
kr 1 500
Babolat Pure Strike Lite 2020
kr 2 599
Babolat Pure Strike Team 2020
kr 2 699
Blade 100L pakker signaturteknologien og funksjonene til den nye Blade V7.0-serien i en lettere, mer manøvrerbar ramme enn tidligere.
Med bare 285g ustrengt vekt, bør alle som vil ha en lettere ramme med innslag av ekstra racketfleksibilitet, stabilitet og ballfølelse, gi denne racketen en sjangse.

Utvalgte teknologier inkluderer FeelFlex, en karbonkartlegging plassert på strategiske punkter i hele rammen for bedre å utfylle den moderne, vertikale svingen, og en Top Grip Taper for å gi tohånds bakhåndentusiaster et mer optimalt grep for topphånden.
kr 2 200
Blade 100L v8 gir dynamiske vibber takket være dristig, fargeskiftende farger, og laster de teknologiske innovasjonene til Blade v8-serien i en lettere og mer manøvrerbar ramme.

To innovasjoner definerer utviklingen av denne rammen: FORTYFIVE ° gir økt fleksibilitet og stabilitet gjennom en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, mens DirectConnect kobler karbonfiberhåndtaket til endehetten for forbedret følelse og vridningsstabilitet.

Ivrige fans av Blade-serien som leter etter et litt armvennligere alternativ, vil sette pris på den lette, tilkoblede følelsen som denne rammen gir.
kr 2 500
Den letteste og mest manøvrerbare racketen i Blade v8-serien, Blade 100UL v8 er det lettere svaret for tennisspillere som vil ha en følelse av kontroll fra racketen sin.

Denne rammen er utstyrt med FORTYFIVE ° og DirectConnect for å øke fleksibiliteten, stabiliteten og den generelle følelsen for hver svingning.

Overgangsspillere og alle med en historie med albue- eller skulderplager bør gi denne rammen en test, spesielt hvis svingbanen etterligner den moderne, vertikale banen som vanligvis brukes i dagens spill.
kr 2 400
Et våpen på banen inspirert av legenden i leirsesongen, Roland Garros. Designet i en elegant stil, Blade 98 (16x19) v7.0 Roland Garros Edition har et skarpt design med banebrytende innovasjon for ytelse på neste nivå.

FeelFlex-teknologi, en utvikling av den revolusjonerende FreeFlex-teknologien i Clash, har karbonkartlegging strategisk plassert i hele racketrammen for å gi en mer koblet til-ballen følelse. Andre oppgraderinger inkluderer en Top Grip Taper for et mer behagelig grep fra topphånd og redusert spesifikasjonsavvik fra ramme til ramme. Racketens fargepalett med leire, marine og østers henter inspirasjon fra stadionen og nye stands på den legendariske parisiske eiendommen.
kr 2 600
Blade 98S v8 er kjent for sitt unike Spin Effect-strengmønster, og utvikler designet og oppsettet for å forsterke wow-faktoren med hver sving.

Først designet: takket være en utrolig fascinerende fargeskiftende elastisk finish, er denne racketen i stand til å forvandle seg mellom nyanser av grønt og kobber avhengig av hvordan solen reflekterer.

For det andre, teknologien: FORTYFIVE° og DirectConnect slår seg sammen for å produsere økt fleksibilitet og stabilitet for forbedret tilkoblet-til-ball-følelsen. Perfekt for spillere som har den moderne, vertikale svingbanen som er vanlig i dagens konkurranselandskap.

Blade 98S v8 bør være racketen for alle som søker suveren følelse og tiltalende design med enkel tilgang til spinn.
kr 2 950
Inspirert av Wilsons Blade-linje, appellerer Blade Feel 21 til å utvikle juniorer gjennom en blanding av spillbarhet, følelse og design. Konstruert av både stive og fleksible materialer takket være en sammensmeltet grafitt- og aluminiumkonstruksjon, gir denne racketen en god følelse på hvert slag. Komplett med et rent og elektrifiserende design, er denne rammen verdt et seriøst blikk for alle juniorer som ønsker å forbedre spillet sitt.
kr 450