Du har ingen varer i handlekurven.

Tennisracket

Filtre
elementer per side
En ny generasjon av tennisracketer, designet for alle spillere som ønsker å forbedre spinn og fart på banen.

Pure Aero Lite er den letteste racketen i denne serien og er dermed 30 gram lettere enn Pure Aero. Dette gjør at den passer for spillere med mindre styrke, juniorer og andre spillere som trives med en lettere racket. Spillere som ønsker mer spinn og tempo i sitt spill vil elske responsen denne racketen gir.
kr 2 899
En ny generasjon av tennisracketer, designet for alle spillere som ønsker å forbedre spinn og fart på banen.

Pure Aero Team veier 285 gram og er dermed 15 gram lettere enn Pure Aero. Pure Aero Team passer for juniorer, damespillere og andre spillere som trives med en lettere racket. Spillere som ønsker mer spinn og tempo i sitt spill vil elske responsen denne racketen gir.
kr 2 239 kr 2 799
Den nye og 10 generasjon Babolat Pure Drive er nå enda mer eksplosiv enn tidligere.

2021-utgaven beholder alle kjennetegnene som har gjort denne racketen så populær, men det er gjort forbedringer designet for å utvikle responsen på treff utenfor senteret og forbedre følelsen og lydklarheten ved balltreff.
kr 2 199 kr 2 899
Pure Drive Team veier 285 gram og er dermed 15 gram lettere enn Pure Drive. Pure Drive Team passer for juniorer, damespillere og andre spillere som trives med en lettere racket.

Den nye og 10 generasjon Babolat Pure Drive er nå enda mer eksplosiv enn tidligere. 2021-utgaven beholder alle kjennetegnene som har gjort denne racketen så populær, men det er gjort forbedringer designet for å utvikle responsen på treff utenfor senteret og forbedre følelsen og lydklarheten ved balltreff.
kr 1 899 kr 2 399
Hybridracket som gir fart+spin+kontroll!

Nye Pure Strike Team er en lettere utgave av Pure Strike 100 og er spesielt utviklet for spillere som vil kombinere fart og presisjon. Pure Strike Team har et litt større hode og en litt lavere vekt enn standard Pure Strike. Dette gjør racketen litt mer lettspilt.

Den nye Pure Strike serien har fått et oppdatert design og en elliptisk hodeform som kombinerer den klassiske spillefølelsen med moderne kraft-tennis.

Som de andre medlemmene av Pure Strike serien, kommer denne Team-versjonen med FSI Power-teknologi - en funksjon som optimaliserer strengavstand for forbedret spinn og kraft. Denne racketen kommer også med Babolat's Hybrid Frame Construction, som kombinerer kvadratiske og elliptiske rammeformer for å blande en klassisk følelse med litt moderne preg.

Alt i alt er denne lettere utgaven et godt valg for juniorspilleren eller for litt øvede seniorspillere som søker en kontrollracket som er enkel å manøvrere.
kr 1 995 kr 2 699
Ta tennisen til neste nivå, og ha mye eksplosiv moro underveis, med den nye BOOM MP.

Denne racketen kombinerer kraft med sensasjonell følelse, takket være den nye Auxetic-konstruksjonen. En ny form for HEAD, denne racketen er designet for ambisiøse middels og avanserte spillere.

Med BOOM MP trenger du ikke tenke på noe annet enn å nyte øyeblikket og treffe ditt neste skudd.
kr 2 399 kr 2 999
Fokuser på å ha det mer moro med den nye BOOM TEAM.

Kraft er kombinert med den oppsiktsvekkende følelsen til den innovative nye Auxetic-konstruksjonen, slik at du ikke trenger å tenke på noe annet enn å nyte øyeblikket.

Å slå tennisballer er en fornøyelse med denne racketen at du aldri vil stoppe. Den morsomme BOOM TEAM, som er laget med en ny form, har en mer tilgivende ramme for ekstra spillbarhet, og kommer til å forbedre din kraft og selvtillit.
kr 1 999 kr 2 499
Generer ekstrem spinn og skap kaos for motstanderne med EXTREME TEAM, som støttes av Matteo Berrettini.

Designet for lagspillere som er ute etter spinn og kraft, denne racketen har blitt oppgradert med innovativ Auxetic-teknologi for enestående, skarp følelse.

Sammen med et skaft som bidrar til å skape ekstra spinn, har EXTREME TEAM unike spinnhylser som tillater mer strengebevegelse og en kraftig trampolineeffekt ved støt med ballen.

Ekstrem ytelse kommer med et friskt, vågalt design.
kr 1 999 kr 2 499
For en god følelse og forbedret spillbarhet, har RADICAL TEAM blitt oppgradert med innovativ Auxetic-teknologi.

Spillere på hele banen kan nyte en moderne blanding av kraft, kontroll og spinn med denne allsidige racketen, som er lettere, har større hode og mer kraft enn andre modeller i RADICAL-serien.

De eksklusive teknologiene inkluderer lydgjennomføringer som forbedrer kraften din gjennom større strengebevegelse samtidig som lyd og vibrasjoner optimaliseres. Hvis du elsker å blande det sammen, vil du elske RADICAL TEAM, som har grafen i rammen, et variabelt stråletverrsnitt som balanserer kraft, kontroll og spinn, og et dynamisk 16/19 strengmønster.

RADICAL-serien, kjent som 'The People's Racquet', har en dristig, ny, asymmetrisk design.
kr 2 159 kr 2 699