Du har ingen varer i handlekurven.

Terrengsykkel

Filtre
elementer per side
"Pure Power Metal"

En e-terrengsykkel i aluminium med uendelig kapasitet for de bratteste nedstigningene og de vanskeligste stigningene – med fullt integrert all-mountain e-sykkelteknologi.

Shimano EP8 motor og 630Wh batteri.


kr 61 999
Level Up. En e-terrengsykkel som vil heve spillet ditt og antenne lidenskapen for stien.

Lett og livlig, stivt og "snappy" på alt fra seriøse singletrack til bygater, Trails progressive ramme og rent integrerte Bosch-drivenhet viser Cannondale's uovertrufne aluminiumekspertise.

Korte kjedestag for smidighet og trekkraft, en slakk styrevinkel for solid stabilitet, og en batteri- og drivenhet plassert så lavt og sentralt som mulig skaper en overraskende kvikk, men likevel stødig følelse.

kr 29 999 kr 33 999
HardNine 5 er 29" hardtail eMTB som lar deg ta lengre løyper: SR Suntour fjærgaffel med 120 mm vandring og de kraftige skivebremsene sikrer din sikkerhet selv i ulendt terreng.
Bosch Performance Line-motoren med integrert 500Wh batteri og Shimano girkombinasjon vil presse deg til nye eBike-eventyr.

Nøkkelegenskaper:
- Rammemateriale: aluminium
- Drivenhet: Bosch Performance Line, 65Nm, 25km/t
- Batteri: Bosch PowerTube 500Wh
- Gaffel: SR Suntour XCM32 Boost DS, vandring: 120 mm
kr 33 999
eBIG.NINE 300 SE er den typen elsykkel de aller fleste ønsker seg. Allsidig, sterk og med gode komponenter som gir deg trygghet at den alltid fungerer slik den skal. Kvalitetskomponenter og E7000-motor fra Shimano med 504Wh batteri sammen med en fantastisk ramme og dempegaffel som tryller bort alle ujevnheter gjør alle turer til en fryd - uansett hvor den går.
kr 34 999