Du har ingen varer i handlekurven.

Terrengsykkel

Filtre
elementer per side
Fra første gang du kjører offroad til ditt neste store eventyr, er Trail 5 laget for ganske enkelt å ta kjøringen til neste nivå.

Laget med en vakkert utformet ramme. I hjertet av Trail 5, er progressive geometrien er kombinert med en god demper, og Deore gir.

Den er bygget med pålitelig 2×10 giring, 100 mm myk frontfjæring og en solid aluminiumsramme.
kr 10 999
Scalpel Si Carbon 4 er lett og behagelig.

Den har en svingarm som skaper en ekstremt robust forbindelse mellom de to sidene for øyeblikkelig respons. Ingen vridning, ingen bøying og ingen spesialverktøy kreves. for mer trekkraft, mer fart og mindre tretthet når du sitter eller står. Kjør raskere lenger.

Carbon Ai offset-ramme
Lefty Ocho 100mm gaffel
Rockshox Monarch RL-demper
Sram GX / NX Eagle 12-trinns girkasse.
Cannondale hjulsensor


Str L

kr 36 000 kr 43 000
Cannondale Scalpel HT

Helt ny hardtail med ultra slak 66,5 g front. Proporsjonal respons størrelsesspesifikke kjedestag og bratt setevinkel holder deg balansert mellom hjulene for bedre trekkraft og kraft i klatringer, og sikrere kontroll utfor.kr 39 999
Cannondale Scalpel HT

Helt ny hardtail med ultra slak 66,5 g front. Proporsjonal respons størrelsesspesifikke kjedestag og bratt setevinkel holder deg balansert mellom hjulene for bedre trekkraft og kraft i klatringer, og sikrere kontroll utfor.

kr 27 999
Fra første gang du kjører offroad til ditt neste store eventyr, er Trail 5 laget for ganske enkelt å ta kjøringen til neste nivå.

Laget med en vakkert utformet ramme. I hjertet av Trail 5, er progressive geometrien er kombinert med en god demper, og Deore gir.

Den er bygget med pålitelig 2x10 giring, 100 mm myk frontfjæring og en solid aluminiumsramme.
kr 10 999
Trail 7 er et godt innsteg i terrengsykkelverden og kan f.eks fungere til heverdagspendling.

microSHIFT M46L 2 X 9 girsystem.
kr 8 999
En terrengsykkel bygget for å heve nivået ditt og antenne en lidenskap for stien. Designet for sti/fjell og klar for alt.
kr 11 399
Oppdag friheten og moroa ved terrengkjøring med Aggressor Sport. For fritidssyklister som er ivrige etter å unnslippe fortauet, er denne lette hardtail -terrengsykkelen klar til å krysse stien foran med 75 mm fjæring foran for en myk og jevn tur. Enten du gir deg flere kilometer eller større bakker, tilbyr microSHIFT tommelfingerskifter med 21 gir for å finne din perfekte tråkkfrekvens, og Tektro mekaniske skivebremser gir skarp kontroll når det er på tide å senke (eller stoppe) rullen. Akselerere eller svinge lett med WTB-dekkene under alle forhold, og kjør lykkelig med lavprofilpedalene som gir ekstra klaring mellom hindringer og føttene.
kr 6 499
Når du er klar til å nyte sykling, er Avalanche Sport klar til å rulle. Denne lommebokvennlige terrengsykkelen er designet for å forfølge nye spenninger med selvtillit. Den stabile og holdbare aluminiumsrammen har intern kabelføring for å holde rammen ryddig. Tektro hydrauliske skivebremser gir kontrollert stoppkraft, og en låsende 100 mm forgaffel går jevnt over fra stier til grusvei for rytteren som søker effektivitet, allsidighet og moro i en offroad hardtail-design.
kr 7 999