Du har ingen varer i handlekurven.

Tights

Filtre
elementer per side
LØPETIGHTS LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.

De beste løpelagene er gode på multitasking. Bruk denne adidas-tightsen når du varmer opp, dra dem på deg om morgenen og start dagen med en løpetur, eller bruk dem under shorts for ekstra støtte.

Uansett hvordan du bruker den, gjør ankelglidelåsene det enkelt å skifte antrekk. Det pustende materiale og fuktkontrollerende AEROREADY holder deg tørr og komfortabel.
kr 699
Adidas 2 i 1 shorts med inkludert tights for de kaldere dagene.
kr 499
Tidløs løpetights til under kneet. Knickersen har gode fukttransporterende egenskaper og meshpaneler for ekstra ventilasjon. Essential serien består av funksjonelle og tidløse plagg i god kvalitet.
kr 599
Craft tights til herre
kr 499
Tights Run er en varmere løpetights. perfekt for trening i kalde temperaturer. En lett og varm tights med børstet innside for et ekstra lag isolasjon. 4-veis stretch gir god bevegelsesfrihet.
kr 799
Treningstights fra Nike til Herre. Med Dri-Fit materiale holder den deg tørr og komfortabel. Den har lomme med glidelås bak
kr 315 kr 450
Nike Challenger tights til herre i Dri-Fit materiale
kr 349 kr 499
Nike løpetights er designet for å frigjøre bevegelsene dine. Det lette, elastiske materiale føles nesten som ingenting, mens glidelåsen på anklene gjør tightsen enkel å ta av og på. Nike Dri-FIT-teknologi holder deg tørr, komfortabel og fokusert.
kr 385 kr 550
Nike Power-tightsen gir deg nye krefter til løpeturen med en støttende passform og design i halv lengde. Svettetransporterende teknologi og justerbar linning holder deg komfortabel mens du utfordrer deg selv i løypa.
kr 265 kr 379