Du har ingen varer i handlekurven.

Tights

Filtre
elementer per side
LØPETIGHTS LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.

De beste løpelagene er gode på multitasking. Bruk denne adidas-tightsen når du varmer opp, dra dem på deg om morgenen og start dagen med en løpetur, eller bruk dem under shorts for ekstra støtte.

Uansett hvordan du bruker den, gjør ankelglidelåsene det enkelt å skifte antrekk. Det pustende materiale og fuktkontrollerende AEROREADY holder deg tørr og komfortabel.
kr 699
Adidas 2 i 1 shorts med inkludert tights for de kaldere dagene.
kr 249 kr 499
ADV Essence Zip Tights har perfekt passform og et funksjonelt stoff med mesh for optimal ytelse.
kr 799
Tidløs løpetights til under kneet. Knickersen har gode fukttransporterende egenskaper og meshpaneler for ekstra ventilasjon. Essential serien består av funksjonelle og tidløse plagg i god kvalitet.
kr 419 kr 599
Craft tights til herre
kr 250 kr 499
Tights Run er en varmere løpetights. perfekt for trening i kalde temperaturer. En lett og varm tights med børstet innside for et ekstra lag isolasjon. 4-veis stretch gir god bevegelsesfrihet.
kr 799
En alsidig treningstights utviklet spesielt for rulleski. Dette er en teknisk avansert tights som er optimalisert for ytelse.

På grunn av det lette stoffet og ventilerende meshpaneler er tightsen best egnet for svært høy intensitet eller varmt vær. Tightsen er en lettere versjon av Carbon-tightsen.
kr 490 kr 700
Kort treningstights med middels kompresjonseffekt... en krysning mellom en arbeidshest og en gazelle.
kr 419 kr 599
Treningstighs med middels kompresjonseffekt... En krysning mellom en arbeidshest og en gazelle.
kr 899