Du har ingen varer i handlekurven.

Tights

Filtre
elementer per side
WoolShell-serien er godt egnet som isolerende mellomplagg og ytterplagg. De passer perfekt til trening ute på kalde og tørre vinterdager, og har en lav egenvekt og varmer godt.
WoolShell materialet er strikket med en slett, tett ytterside og en børset innside. Yttersiden er i polyester som gir økt slitestyrke, og innsiden er i merinoull for best mulig isolasjon og komfort.
kr 1 599
LØPE-LEGGINGS LAGET FOR DE VARME DAGENE.
Sjekklisten er enkel. Sko? Jepp. Asfalten? Jepp. Denne løpeshortsen fra adidas? Helt klart på plass. Telefonen får plass i den fuktsikre lommen når du setter kursen ut døren, og hold på komforten i elastisk stoff som ikke ruller opp eller glir. AEROREADY absorberer fuktighet, så du har én ting mindre å tenke på.
kr 499
Studio Tights fra Adidas til dame. Kommer i 7/8 dels lengde for en perfekt fit til treningsøkten.
kr 699
Tights med høyt liv for en støttende og trygg følelse.
kr 549
Elegant basistights laget delvis med resirkulerte materialer.
kr 649
3-Stripes-løpetights med refleksdetaljer.

Det handler ikke bare om å telle kilometerne eller måle muskelmassen. Du løper for å få pleie kropp og sjel. Putt deg selv i fokus hvert skritt av veien med denne løpeleggingsen fra adidas.

Den kommer med fuktsikker lomme til telefonen og fuktabsorberende AEROREADY som holder deg fresh. Så sett spillelisten i gang og fyk avgårde.
kr 599
LITE-SHOW™ TIGHT er designet for å hjelpe deg å føle deg tryggere på å løpe i mørket. Takket være de reflekterende detaljene på låret og leggen, forbedrer disse tightsen din synlighet i dårlige lysforhold.

Disse tightsene har en flatterende design med høy midje, og integrerer også en sprettbegrensende og svettebestandig telefonlomme i linningen. I mellomtiden er ventilasjonssonene strategisk plassert for å forbedre pusteevnen og hjelpe deg å holde deg kjølig.

Til slutt er LITE-SHOW™ TIGHT også laget med resirkulerte materialer for å støtte mer bærekraftig materialinnhenting.
kr 479 kr 750
RACE SPRINTER er en av våre favorittløpebukser til hverdags.

Takket være den støttende passformen og mykt, stretch-strikket stoff, gir disse tightsene en mer behagelig følelse.

For å holde tankene dine rolige, er den hurtigtørkende og laget med en praktisk telefonlomme bak som er svettebestandig og sprettbegrensende.
kr 420 kr 600
Superkomfortabel tights i myk merinoull. Cecilie Wool Tights er designet som turundertøy men fungerer også utmerket til rolig trening og avslapning. Cecilie Wool Tights er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog. Ypperlig også som ekstra isolasjon under den mer slitesterke Cecilie Lt Wind Pant.
kr 630 kr 900
Sorter etter Clear All