Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør

Filtre
elementer per side
Stoltrekk til EXPED liggeunderlag.

Genialt stolsett, som beskytter matten mot smuss og rift, samtidig med at den enkelt gjør underlaget om til en kjempebehagelig stol.

Tar friluftslivet til nye høyder! En absolutt bestselger fra EXPED. passer til alle matter i str. LW
kr 1 450
Stoltrekk til EXPED liggeunderlag. Genialt stolsett. som beskytter matten mot smuss og rift. samtidig med at den enkelt gjør underlaget om til en kjempebehagelig stol. Tar friluftslivet til nye høyder! En absolutt bestselger fra EXPED. passer til alle matter i str. M
kr 1 300
Lettvekts pumpesekk til EXPED matter. 42 liter.

Ultralett pumpesekk til EXPED liggeunderlag. Fuller matten med luft på 1-2-3.Tapede sømmer, fungerer også som kompresjonspakksekk. Rullelukking.
kr 450
Widget er en pumpe for fylling av luft i liggeunderlag. I tillegg er den utstyrt med en lys så du kan bruke den som lampe i teltet, og en integrert powerbank for lading av enheter.

Håndtaket gjør det lettere å bære rundt i leiren og gjør at Widget kan henges opp i et telt.

Pumpe/oppladbart batteri
kr 690
Yttertrekk til soveposer. Beskytter posen mot fukt, smuss, og slitasje.

Perfekt til jakt- eller speiderturer
kr 699
Sea to Summit silkelaken er laget av det beste og sterkeste rip-stop silkemateriale som finnes.

Perfekt for sovepose, turisthytte eller budsjetthotell - denne lakenposen er mumie-formet og med hette. I tillegg er den forsynt med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og komfortabelt for en god natts søvn.
kr 1 379
Silkelaken med puteinnlegg for sovepose for maksimal komfort. 225 cm totallengde. Lett og behagelig, meget solid. Øker comfort-temperatur med opp til 5 grader. Lett å bære med seg (165 gram), leveres med egen bærebag. Leveres i duse og behagelige farger. Den er laget med stretch-materiale på sidene som gjør lakenet mer fleksibelt og behagelig.
kr 1 499
Lakenpose i bomull/ polyester med lomme for hodepute. Rektangulær fasong. Rektangulær lakenpose. Kan brukes i alle sovepoer. Passer fint for hytte til hytte turer. Lomme for hodepute
kr 279