Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør

Filtre
elementer per side
Gold Label Adhesive fornyer lett fellen med det beste fellimet på planeten. Noe av de mest pålitelige, holdbare, bestemte fellimene som noensinne er laget, Black Diamond Gold Label Adhesive kommer i 82Ml tube for enkel påføring.
kr 179
Denne premium stålhårvoksbørsten fra Holmenkol hjelper med å drive forurensninger ut av basisstrukturen før varmvoksing, og lar deg fortsette å legge til dyp struktur mellom lagene.

Det lange hårdesignet tilbyr en dempingseffekt for å sikre god strukturdybde uten at du trenger å drepe hender og håndledd!

Den er også ypperlig som strukturbørste for hardere voks som de som brukes til skirenn under kalde forhold og i alpinbakken.
kr 849
Holmenkol Nylon Base Wax Brush er genial "allrounder" Nylon gir flott resultat til strukturering av voks og finish.

I tillegg, ved å pare dette sammen med en alternativ børste som Holmenkol Horsehair Base Brush eller en messingbasert børste, kan du legge til flere profiler av strukturer til basevoksen din, for å forbedre glideytelsen ytterligere.

Denne versjonen av børsten er den kompakte gjør-det-selv-modellen med blokktrebase med fingerspor nedover lengdene på børsten for å forbedre grepet og beskytte fingrene.

Hårene som brukes av Holmenkol har en perfekt balanse mellom lang levetid og ytelse, sammenlignet med billigere alternativer, med de ytre hårene litt mer holdbare for å redusere børste-"flare"-kompresjonen over tid.
kr 299
VM-prøvet stålbørste for rengjøring av basen før og under varm voksing.

– Utmerket håndtering gjennom en stor håndkontaktflate og holdestropp

– Perfekt for børsting av basisvoks

– Standardbørsten i nordisk racing
kr 1 499
Maplus Merino wool (12 mm) polishing

Merinoull rotorbørste for racing finish og flytende voks. Et effektivt alternativ til korking og børsting med hestehår/nylon. Arbeid inn med en polyesterrull, la avkjøle. Utsett 5 mm bunnstrukturen med Merino. Poler med Merino 10 mm. Skaper en usedvanlig god glid.
kr 799
Sekskantet aksling for roterende børster. Kompatibel med andre merker av sekskantede børster.
kr 399
Kompakt håndtak.

Håndtak med hurtigutløser for borets aksel.

Til Maplus løse akslinger for børsting.
kr 549
Maplus poleringsbørste.

Super til f.eks flytende glider.
kr 799
Sekskantet aksling for roterende børster. Kompatibel med andre merker av sekskantede børster.

kr 549