Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør

Filtre
elementer per side
Mammuts bestselgende skredpakke, som inneholder, skredsøker, UIAA-godkjent skredspade og søkestang. Barryvox er 6.generasjon av legendariske skredsøkere fra Sveits, kraftig, rask lett å bruke. Heldigital, med 3 antenner og 70 meters rekkevidde. Stort, bakgrunnsbelyst display som viser distanse, retning og antall begravde søkere.

Spaden, Alugator Ride 2.0 er en ny utgave av Mammuts bestselgende skredspade. Solid, brukervennlig og prisgunstig spade til all skisport, UIAA-godkjent!

Probe 240 er en lett, solid og effektiv søkestang, og runder av denne flotte skredpakken.
kr 3 799 kr 4 399
Nye Barryvox S er Mammmut sitt nye flaggskip! Betydelig mer brukervennlig, enkelt selvforklarende display, menyknapper som berøres enkelt også med hansker. Nye Barryvox er betydelig enklere raskere med utvidet søkevidde på 70 meter digitalt
kr 3 799 kr 4 699
Probe 280 Fast Lock er en praktisk, solid og lekker søkestang i aluminium til skredredning og trening, med smart hurtiglåsing.

Med god lengde og Mammuts superenkle og smarte Fast Lock hurtiglåsing, er Probe 280 FL er utmerket valg for frikjørere, toppturister og fjellskifolk som vil ha en solid, brukervennlig søkestang med litt mer margin til søk enn de kortere standardsondene på 240 cm gir.

Sonden har selvsagt målestreker som lett lar deg avlese hvor dypt den skredtatte ligger, og en dråpeformet spiss som unngår vakuum i snøen og letter søk. Den medfølgende pakkposen har et smart print med fremgangsmåten for søk
kr 799