Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør

Filtre
elementer per side
Mekanikerhanske i sømfritt neonfarget nylon + lycra stoff. Nitrilskum med gripebelegg i håndflaten. Velegnet til alle arbeidsoppgaver der det kreves god fingerfølsomhet og godt grep. Hansken har gode pusteegenskaper. God passform. En hanske for mange arbeidsoppgaver.
kr 59
Universal endeplugger i sort plast som passer til alle MTB styrer
kr 25
Geniale endeplugger med skrue for å feste styretapen. Denne mister du ikke! Skrue i rustfritt stål.
kr 59
Sidespeil til styre som lar deg følge med på det som skjer bak deg, samtidig som du ikke mister oversikt over det som skjer framfor deg. Perfekt til sykling i byen og under trafikkerte forhold.
kr 319
Shimano adapter for lading av batteri (BT-E8035) med lader (EC-E6000/E6002/E8004)
kr 445
Shimano bremseveske (Mineral olje).

100ml
kr 109
Klassisk Shockboard i XL størrelse.
Denne skjermen passer det meste av dempere (opp til 2,5" dekk").
kr 269
Bytt din standard skivebremskloss med en E-Bike kloss fra Union. E-Bike klossene til Union har en høy prosentdel med Kevlar. Dette resulterer i et liv som er opptil 50% lengre enn ved bruk av organiske klosser. Du opplever heller ikke dårligere bremseevne grunnet overoppheting. E-Bike klossene gir det jevn og fin bremsing, selv i høyere hastigheter.

Union lager skivebremsklosser av veldig høy kvalitet på lisens for de fleste merkene på markedet. Designet for å gi meget god gripeevne under alle forhold. Klossene er slitesterke, selv om de blir tilsmusset av gjørme, vann, sand og møkk.

Passer til:

Magura 2011, MT2, MT4, MT6, MT8, MT7 Carbon Trail Bakbrems
kr 169