Du har ingen varer i handlekurven.

Topper

Filtre
elementer per side
EN AVKORTET GENSER, LAGET DELVIS MED RESIRKULERT INNHOLD.

Du elsker en hard treningsøkt. Men du elsker også en forfriskende hviledag. Slapp av i denne adidas-genseren. Den romslige, løse passformen og det myke collegestoffet gir deg en sikker følelse.
Og hvis du blir invitert ut midt i sofatiden, trenger du ikke skifte. Flaggermusermene og kanten med snorjustering holder deg komfortabel.
kr 299 kr 699
Superkomfortabel og allsidig singlet i merinoull som kan brukes som undertøy eller til hverdags. Cecilie Active Wool Singlet er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.
kr 455 kr 650
Lett, pustende og fukttranporterende t-shirt i 100 % myk merinoull.
kr 699
Den ultimate trenings-overdel. Hurtigtørkende.

Running Woman Racerback er designet for fart. En hurtigtørkende, superlett og pustende singlet med bokserygg, laget av merinoull i kombinasjon med TENCEL™. TENCEL™ virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt. Materialet er i tillegg slitesterkt, lett og elastisk. Med fukttransporterende ribb-materiale og strategisk plasserte mesh-paneler tilbyr produktene optimal komfort og gode pusteegenskaper fra start til slutt. Ergonomisk design og sømmer plassert med minimum friksjon gir svært god bevegelsesfrihet og komfort.
Med myk overflate og ullas naturlige lukthemmende egenskaper er dette det perfekte valget for både aktive utøvere og hverdagsmosjonister.
kr 549
Hummel Hmlmt Energy Seamless Crop Top er laget i et tøybart stoff med vår spesialdesignede BEECOOL®-teknologi, utviklet for å holde deg kjølig og tørr.
kr 449
Hummel Hmlte Tola Tanktop gir økt ventilasjon og komfort. Et perfekt tilskudd for treningsgarderoben din.
kr 249
Nike Miler Tank racer er en treningstopp i Dri-Fit materiale til dame. Holder deg komfortabel gjennom treningsrunden
kr 99 kr 269
Kortermet løpeoverdel til dame

Løp på høyeste gir med Nike Miler-overdelen. Svettetransporterende materiale med sonebasert netting holder deg avkjølt. Det forlengede bakstykket gir komfortabel tildekking på løpeturen.
kr 149 kr 299
Flott teknisk t-skjorte fra Nike. Hjelper deg med å holde deg avkjølt, tørr og komfortabel under trening.
kr 164 kr 329
Sorter etter Clear All