Du har ingen varer i handlekurven.

Topptur

Filtre
elementer per side
Atomic Backland carbon, for deg som ønsker et lett og kjørerettet oppsett.

Backland Carbon er en sko som har holdt stand i mange år. Atomic er nå tilbake med en cross lace stramming, nettopp for å gi skoen en tightere passform. Med memory fit kan du varme opp og tilpasse hele støvelen på bare minutter. Innerstøvvelen kan håndvaskes med såpe og vann.
kr 7 900
Atomic Backland Pro, den ultimate allround støvel for deg som er glad i toppturer og lange dager i fjellet.

Atomic Backland Pro er en allround toppturstøvel som er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring.

Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring.
kr 7 000
Toppturstøvel med personlig passform som er varm og pustende, og innehar en fantastisk naturlig bevegelse i gåfunksjon.
kr 4 900 kr 7 000
Atomic Backland Pro w, den ultimate allround støvel for deg som er glad i toppturer og fjellet.

Atomic Backland Pro W er en allround toppturstøvel designet for kvinnelige kjørere som er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring.

Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring.
kr 7 000
Backland 100 er en av de mest allsidige topptur skiene Atomic har laget noensinne. Skiene er etterspurt over hele verden.

Lettvekt, bred og sterk. Backland 100 er en av de mest allsidige toppturskiene i Atomics Backland serie. Med Ultra Light trekjerne og en bredde på 100 mm tilbyr skiene en perfekt kombinasjon av lettvekt touring- og frikjøringsegenskaper.

Fiberglass og Carbon Backbone gjør at skiene er solid på kant samtidig som den er smidig i svingene uten å gå på bekostning av vekt. HRZN teknologi i tuppen gjør skiene veldig enkel å håndtere i vanskelige forhold som igjen gir trygghet på tøffe snøforhold.
kr 3 499 kr 6 500
Lav vekt og klar for alle utfordringer. Atomic Backland 100 er en ski som klatrer like fort som den kjører.

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 100 er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i ethvert terreng.

Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet.

Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep. Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.
kr 7 500
Bred og lett, en uslåelig kombo. Atomic Backland 107 er en bred frikjøringsski laget for topptur.

Atomic Backland 107 er den foretrukne skien for frikjøringsutøverne Sage Cattabriga-Alosa og Nick McNutt, Atomic Backland 107, og leverer multifunksjonell backcountry-ytelse i en bred og lett pakke. Med 107 mm under foten er dette en av de bredeste freeride-turskiene, men fortsatt superlette takket være en full-lengde Carbon Backbone og Ultra Power Woodcore.

Powder Rocker (bredere i tuppen og smalere i halen) og revolusjonerende HRZN Tech i tuppen gir mer overflateareal for maksimal flyteevne i dyp snø. Dura Cap Sidewall gjør skiene i stand til å kjre gjennom både pudder og slush med full selvtillit, og gir jevn og stabil håndtering på hardere snø.

Atomic Backland 107 er laget for de store fjellene og de som kjører store linjer i stort terreng, og tilbyr ytelse på neste nivå for en skiopplevelse på neste nivå.
kr 8 000
Lav vekt og klar for alle utfordringer. Atomic Backland 98 w er en ski som klatrer like fort som den kjører.

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 98 w er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i ethvert terreng.

Dette er damenes favoritt. Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet. Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep.

Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.
kr 7 500
Lett på, lett av! Disse 65% mohair / 35% nylon klatring skins med Contour Hybrid konstruksjon krever minimal innsats for å trekke fra hverandre og fjerne fra ski-og de holder på etter gjentatte runder i kaldt vær.

Våre BCA Hybrid klatreskinn sjekker av alle boksene - godt grep, godt glid, lett å trimme, lett å stash og hybridlim som fungerer under en rekke forhold. Mest av alt trekker de lett fra hverandre. Ingen nytt lim nødvendig: bare tørk av limlaget for å gjenopprette klebrighet. Inkluderer flush metall toppløkke og justerbar halekrok, rengjøringsservietter, sekk og brukervennlig trimverktøy for å passe disse skinnene til sidecut.
kr 1 999
Sorter etter Clear All