Du har ingen varer i handlekurven.

Topptur

Filtre
elementer per side
Atomic Backland carbon, for deg som ønsker et lett og kjørerettet oppsett.

Backland Carbon er en sko som har holdt stand i mange år. Atomic er nå tilbake med en cross lace stramming, nettopp for å gi skoen en tightere passform. Med memory fit kan du varme opp og tilpasse hele støvelen på bare minutter. Innerstøvvelen kan håndvaskes med såpe og vann.
kr 5 530 kr 7 900
Atomic Backland Pro, den ultimate allround støvel for deg som er glad i toppturer og lange dager i fjellet.

Atomic Backland Pro er en allround toppturstøvel som er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring.

Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring.
kr 4 900 kr 7 000
Toppturstøvel med personlig passform som er varm og pustende, og innehar en fantastisk naturlig bevegelse i gåfunksjon.
kr 4 900 kr 7 000
Atomic Backland Pro w, den ultimate allround støvel for deg som er glad i toppturer og fjellet.

Atomic Backland Pro W er en allround toppturstøvel designet for kvinnelige kjørere som er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring.

Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring.
kr 4 900 kr 7 000
Lett på, lett av! Disse 65% mohair / 35% nylon klatring skins med Contour Hybrid konstruksjon krever minimal innsats for å trekke fra hverandre og fjerne fra ski-og de holder på etter gjentatte runder i kaldt vær.

Våre BCA Hybrid klatreskinn sjekker av alle boksene - godt grep, godt glid, lett å trimme, lett å stash og hybridlim som fungerer under en rekke forhold. Mest av alt trekker de lett fra hverandre. Ingen nytt lim nødvendig: bare tørk av limlaget for å gjenopprette klebrighet. Inkluderer flush metall toppløkke og justerbar halekrok, rengjøringsservietter, sekk og brukervennlig trimverktøy for å passe disse skinnene til sidecut.
kr 1 999
Quantum Asolo er den nye, lette toppturstøvelen fra Dalbello. Støvelen er produsert med helt ny teknologi, som tillater bruk av lettere og mer stabil plast, uten at det går på bekostning av passform eller funksjonalitet.
Quantum gir helt uovertrufne kjøreegenskaper i forhold til vekt, og har en innerstøvel med Ultralon materiale som er thermoformbart, og som gir ekstra god isolasjon. Quantum setter en ny standard for vekt og kjøreegenskaper i forhold til pris.
kr 3 299 kr 6 799
Quantum Free 105W er en lett, kjøreorientert toppturstøvel til dame.

Qunantum Free 105W er en lett, kjøreorientert toppturstøvel til dame. Innerstøvelen har god padding og støtte for maksimal komfort og presisjon.

Støvelen har markedsledende gåutslag, takket være den innovative løsningen i toppen av skallet. Man har mer beveglighet både frem og tilbake enn det man klarer å utnytte, og man går med ekstremt lite friksjon.

Quantum Free passer de fleste toppturentusiaster som ønsker lav vekt og gode kjøreegenskaper.
kr 3 799 kr 6 799
Dette er siste generasjon av den mest solgte toppturbindingen gjennom tidene, den klassiske Radical er tilbake i ny utførelse.

Nå med frontbinding i smidd aluminium, smidigere betjening og lavere vekt. Her får du alle fordelene med rammeløse bindinger, i gjennomprøvd og enkel utførelse.

En lett og effektiv toppturbinding, som lar deg gå lengre og bruke mindre krefter. Den er enkel i bruk, og gir god kraftoverføring og sikkerhet ved kjøring.
kr 3 499 kr 4 999
Den perfekte toppturstøvelen.

Radical Pro er videreutviklingen av den kjente og kjære Hoji Pro Tour. Denne versjonen har fått en rekke oppdateringer og er bedre enn noen gang. I tillegg til forbedret passform, lavere vekt og en mer solid konstruksjon, kommer den nå med “leppe” foran som gjør den kompatibel med de aller fleste toppturbindingene på markedet.

Radical Pro er en drøm å gå med takket være det velkjente Hoji Lock System. Dette systemet lar deg ikke bare skifte fra gåmodus til skimodus med en enkel bevegelse, men gir også støvlene et unikt gåutslag. Og hva med kjøreegenskapene? Bare gled deg!
kr 5 949 kr 8 499
Sorter etter Clear All