Du har ingen varer i handlekurven.

Topptur

Filtre
elementer per side
Toppturstøvel med personlig passform som er varm og pustende, og innehar en fantastisk naturlig bevegelse i gåfunksjon.
kr 4 900 kr 7 000
Lett på, lett av! Disse 65% mohair / 35% nylon klatring skins med Contour Hybrid konstruksjon krever minimal innsats for å trekke fra hverandre og fjerne fra ski-og de holder på etter gjentatte runder i kaldt vær.

Våre BCA Hybrid klatreskinn sjekker av alle boksene - godt grep, godt glid, lett å trimme, lett å stash og hybridlim som fungerer under en rekke forhold. Mest av alt trekker de lett fra hverandre. Ingen nytt lim nødvendig: bare tørk av limlaget for å gjenopprette klebrighet. Inkluderer flush metall toppløkke og justerbar halekrok, rengjøringsservietter, sekk og brukervennlig trimverktøy for å passe disse skinnene til sidecut.
kr 1 999
En moderne spade for profesjonelt brukt.
Godt volum på bladet og stort D-håndtak.
Kompakt teleskopisk aksel og slitesterkt anodisert blad. Det kraftige bladet i metall er flatt øverst, slik at du får skikkelig grep med skoene når du tråkker spaden ned i hard snø
kr 899
Quantum Asolo er den nye, lette toppturstøvelen fra Dalbello. Støvelen er produsert med helt ny teknologi, som tillater bruk av lettere og mer stabil plast, uten at det går på bekostning av passform eller funksjonalitet.
Quantum gir helt uovertrufne kjøreegenskaper i forhold til vekt, og har en innerstøvel med Ultralon materiale som er thermoformbart, og som gir ekstra god isolasjon. Quantum setter en ny standard for vekt og kjøreegenskaper i forhold til pris.
kr 4 759 kr 6 799
Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med! Til deg som vil ha en superallsidig toppturstøvel, som du både kan gå langt med og kjøre rått med.
kr 5 949 kr 8 499
Ferdig montert komplett toppturpakke til junior
kr 4 549 kr 6 499
Kraftig toppturbinding som takler tøff kjøring på variert underlag En vel gjennomprøvd binding med særdeles sikker utløsermekanisme som er enkel i bruk. Rotation er lagd med utstrakt bruk av aluminium som gjør binding både sterk og lett.

Den roterende frambindingen gjør utløsermotstanden mer elastisk og sørger for at støvelen fortsatt sitter selv ved gjentatte slag på skia. Med framovertrykk i bakbindingen vil pinnene som går inn i skoa ha samme posisjon uavhengig av hvor mye skia bøyes, noe som gir bedre vridningsstivhet. Resultatet er en binding man kan stole på i alle situasjoner!
kr 5 399 kr 5 999
Kraftig toppturbinding, som takler tøff kjøring på variert underlag.
kr 6 999
Den klassisk Radical ST er tilbake i ny utførselse nå med aluminium front og lavere vekt. Dette er bindingen for deg som vil ha en velprøvd, lett og stabil binding med integrert skistopper for allsidig bruk.
kr 3 999 kr 4 999
Sorter etter Clear All