Du har ingen varer i handlekurven.

Topptur Ski

Filtre
elementer per side
Backland 100 er en av de mest allsidige topptur skiene Atomic har laget noensinne. Skiene er etterspurt over hele verden.

Lettvekt, bred og sterk. Backland 100 er en av de mest allsidige toppturskiene i Atomics Backland serie. Med Ultra Light trekjerne og en bredde på 100 mm tilbyr skiene en perfekt kombinasjon av lettvekt touring- og frikjøringsegenskaper.

Fiberglass og Carbon Backbone gjør at skiene er solid på kant samtidig som den er smidig i svingene uten å gå på bekostning av vekt. HRZN teknologi i tuppen gjør skiene veldig enkel å håndtere i vanskelige forhold som igjen gir trygghet på tøffe snøforhold.
kr 3 499 kr 6 500
Lav vekt og klar for alle utfordringer. Atomic Backland 100 er en ski som klatrer like fort som den kjører.

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 100 er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i ethvert terreng.

Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet.

Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep. Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.
kr 7 500
Bred og lett, en uslåelig kombo. Atomic Backland 107 er en bred frikjøringsski laget for topptur.

Atomic Backland 107 er den foretrukne skien for frikjøringsutøverne Sage Cattabriga-Alosa og Nick McNutt, Atomic Backland 107, og leverer multifunksjonell backcountry-ytelse i en bred og lett pakke. Med 107 mm under foten er dette en av de bredeste freeride-turskiene, men fortsatt superlette takket være en full-lengde Carbon Backbone og Ultra Power Woodcore.

Powder Rocker (bredere i tuppen og smalere i halen) og revolusjonerende HRZN Tech i tuppen gir mer overflateareal for maksimal flyteevne i dyp snø. Dura Cap Sidewall gjør skiene i stand til å kjre gjennom både pudder og slush med full selvtillit, og gir jevn og stabil håndtering på hardere snø.

Atomic Backland 107 er laget for de store fjellene og de som kjører store linjer i stort terreng, og tilbyr ytelse på neste nivå for en skiopplevelse på neste nivå.
kr 8 000
Lav vekt og klar for alle utfordringer. Atomic Backland 98 w er en ski som klatrer like fort som den kjører.

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 98 w er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i ethvert terreng.

Dette er damenes favoritt. Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet. Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep.

Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.
kr 7 500
Perfekt system - fiks ferdig klar til bruk.

Ferdigmontert skipakke med tilpassede skifeller, til en meget hyggelig pris. Pakka er satt sammen med gode komponenter, som sørger for perfekt interaksjon mellom ski og binding.
kr 10 999
Ferdig montert komplett toppturpakke til junior.
kr 6 499
Komplett ferdig-montert toppturpakke til junior.

Pakk ut og dra på tur! En fiks ferdig pakke med ski, binding og ferdig tilskjærte feller.

Skiene er en godt egnet juniorski, som er tilgivende, lettkjørte og myke. Bindingene har en trygg og fin utløserfunksjon og ei fjær som kan skrues helt ned til 25 kg.
kr 6 999
Frikjøringsrettet randoski for løsere forhold og med gode all mountain egenskaper. Oppgradert Hannibal med Carbon Tex laminater for bedre torsjonsstivhet. Når målsetningen er å nyte skikjøringen. er Hannibal de ideelle freeride tourskiene med 96mm bredde. Hannibal er med sin lave vekt en av de letteste skimodellene i sin kategori. noe som gjør dem enkle å gå oppover med.
kr 5 950 kr 8 500
Hannibal 96 er den mest allsidige freeride-toppturskien i samlingen: bred nok til å flyte i vintersnø, men smal nok for vårens mai-oppdrag.

Spesielt plassert karbonfiber og en frest Air Tec Paulownia trekjerne med Titanal-bindingsforsterkning gjør den til en av de letteste i sin kategori og gir den torsjonsstivheten for solid forutsigbar ytelse selv under krevende snøforhold.
kr 6 500 kr 9 000
Sorter etter Clear All