Du har ingen varer i handlekurven.

Topptur Sko

Filtre
elementer per side
Toppturstøvel med personlig passform som er varm og pustende, og innehar en fantastisk naturlig bevegelse i gåfunksjon.
kr 4 900 kr 7 000
Quantum Asolo er den nye, lette toppturstøvelen fra Dalbello. Støvelen er produsert med helt ny teknologi, som tillater bruk av lettere og mer stabil plast, uten at det går på bekostning av passform eller funksjonalitet.
Quantum gir helt uovertrufne kjøreegenskaper i forhold til vekt, og har en innerstøvel med Ultralon materiale som er thermoformbart, og som gir ekstra god isolasjon. Quantum setter en ny standard for vekt og kjøreegenskaper i forhold til pris.
kr 4 759 kr 6 799
Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med! Til deg som vil ha en superallsidig toppturstøvel, som du både kan gå langt med og kjøre rått med.
kr 5 949 kr 8 499
Travers TS fra Fischer er en prisgunstig randoneestøvel, en perfekt innstegsmodell med de beste kvaliteter
kr 4 550 kr 6 500
Scarpa Gea er dronningen av allroundere blant toppturstøvler, med hele 60 grader utslag i gå-modus. Maestrale har skallmaterialet i PEBAX RNEW, dette gir en progressiv fleks og svært god kraftoverføring til ski og underlag. Årets modell har integrert RECCO brikke. Såle fra Vibram sikrer optimalt grep når man "booter".
kr 4 899 kr 6 999
Gea er en helt nyutviklet randoneestøvel som kombinerer alt du er ute etter: lav vekt, stort utslag i gå-modus, svært gode kjøreegenskaper og fantastisk komfort.
kr 5 249 kr 7 499
Scarpa Maestrale er kongen av allroundere blant toppturstøvler, med hele 60 grader utslag i gå-modus.
kr 4 500 kr 7 499
Sorter etter Clear All