Du har ingen varer i handlekurven.

Trening

Filtre
elementer per side
Abilica TrainingMat ECO er en universell treningsmatte egnet til alle typer mattetrening, inkludert yoga. Matten er produsert i miljøvennlig EVA-materiale, som er 100% resirkulerbart. Struktur på overflatene sørger for at den kan brukes på begge sider.
kr 399
Abilica AcuPoint Ball gir deg effektiv massasje av ømme punkter som er vanskelig å komme til. For å oppnå optimal effekt er ballen hard og den er 6 cm i diameter. Produsert i TPR materiale.
kr 129
Gir effektiv massasje av ømme punkter som er vanskelig å komme til. Den harde ballen har ergonomisk design tilpasset ryggraden, slik at det skapes trykk på de ømme punktene oppover ryggen. Dette gir optimal effekt! 13 cm lang og 6 cm i diameter. Produsert i TPR materiale.
kr 149
Abilica ankel vekt, 2x2kg
kr 299
Antibac wipes til treningsapparater
kr 99
Abilica Sports ArmBand har 4 uttak for headset som gjør at denne modellen passer til de aller fleste tlf. Den blå utgaven har ekstra lang stropp. (Tot. lengde 52 cm.). Gode justeringsmuligheter for innstramming.
kr 89 kr 149
Abilica BabyMat Puzzle ECO er en del av konseptet Abilica Active. Med sine 9 myke, kvadratiske puslebiter bygges matten sammen til et perfekt underlag for at babyen din kan begynne å utforske sine bevegelser. Ligge på mage, løfte opp overkropp og hode, krabbe og falle til siden uten å skade seg.

Babyen blir inspirert til å bruke armer og bein mer og mer. I takt med at babyen din blir sterkere og større kan den selv pusle fra hverandre eller sammen bitene, aktivt plukke inn og ut av symbolene i form av hjertene eller skyene i rutene.

Fra 10 mnd+, CE godkjent og oppfyller alle sikkerhetskrav.
kr 299
Det aller beste hjelpemiddelet for å forebygge skader og for opptrening i ankel og kneledd. Styrker ankler, legger, knær, sete, bryst og lår.
kr 499
Stor balansepute i myk EVA. ca. 39×62 cm. 6 cm. tykk. Beregnet for øvelser på to ben. som underlag for skulderøvelser. øvelser på knærne osv. Balanseputene gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter. ankler. knær. hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon. nervesystem og muskulatur. Må brukes uten sko. Treningstips på esken.
kr 649
Sorter etter Clear All