Du har ingen varer i handlekurven.

Trening

Filtre
elementer per side
Abilica AcuPoint Ball gir deg effektiv massasje av ømme punkter som er vanskelig å komme til. For å oppnå optimal effekt er ballen hard og den er 6 cm i diameter. Produsert i TPR materiale.
kr 129

Abilica AcuPoint Duo


Gir effektiv massasje av ømme punkter som er vanskelig å komme til.


Den harde ballen har ergonomisk design tilpasset ryggraden, slik at det skapes trykk på de ømme punktene oppover ryggen.


kr 199
Abilica BabyMat Puzzle ECO er en del av konseptet Abilica Active. Med sine 9 myke, kvadratiske puslebiter bygges matten sammen til et perfekt underlag for at babyen din kan begynne å utforske sine bevegelser. Ligge på mage, løfte opp overkropp og hode, krabbe og falle til siden uten å skade seg.

Babyen blir inspirert til å bruke armer og bein mer og mer. I takt med at babyen din blir sterkere og større kan den selv pusle fra hverandre eller sammen bitene, aktivt plukke inn og ut av symbolene i form av hjertene eller skyene i rutene.

Fra 10 mnd+, CE godkjent og oppfyller alle sikkerhetskrav.
kr 299
Det aller beste hjelpemiddelet for å forebygge skader og for opptrening i ankel og kneledd. Styrker ankler, legger, knær, sete, bryst og lår.
kr 499
Stor balansepute i myk EVA. ca. 39×62 cm. 6 cm. tykk. Beregnet for øvelser på to ben. som underlag for skulderøvelser. øvelser på knærne osv. Balanseputene gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter. ankler. knær. hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon. nervesystem og muskulatur. Må brukes uten sko. Treningstips på esken.
kr 649
Yogamatte produsert av miljøvennlig materiale som er mykt mot huden og holder kroppen varm og tørr. Bambusmaterialet absorberer fuktighet raskt, hindrer bakterievekst og reduserer lukt. Abilica Bamboo YogaMat er spesielt godt egnet for HotYoga/Bikram Yoga, da den ikke blir glatt og har spesielt gode fuktabsorberende egenskaper.

Matten har antiskli-belegg på undersiden, og kan enkelt rulles eller foldes sammen for transport. Abilica Bamboo YogaMat måler 61×172 cm. Treningsprogram følger med, samt finnes i den gratis Abilica Circle App til iPhone og Android. Baksiden av matten er produsert i PER materiale.
kr 599
Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener.
kr 199
Vektløfterhansker i mykt skinn og med god polstring for håndflaten. Beskytter hendene mot gnagsår når du trener.
kr 199
Balansepute med en kurvet form, og diameter på hele 45cm, noe som gjør den perfekt til balanseøvelser hvor man skal stå med begge bena på puten, eller sitte/ligge på den.
kr 649
Sorter etter Clear All