Du har ingen varer i handlekurven.

Trening & Joggebukse

Filtre
elementer per side
Klassiske fleece-bukser for komfort fra morgen til kveld.

Lenge leve bevegelsesfriheten. Selv etter dagens treningsøkt er over, vil du ha friheten til å bevege deg komfortabelt gjennom resten av dagen. Dra på deg denne adidas-buksen og ikke la noe stoppe deg.
kr 499
Avsmalnet joggebukse laget delvis med resirkulert innhold.
kr 649
Avsmalnet bukse for maksimal avslapning.

Det er få ting bedre enn følelsen av å prestere. Spesielt når du kan nyte det med komforten av myk fleece, som med denne adidas-buksen.

Belønn hardt arbeid og støle muskler, og la deg selv nyte det motsatte av innsats. Fordi disse buksene handler om komfort. Som er vel fortjent.
kr 549
Veldig komfortabel bomullsbukse. perfekt til og fra trening eller til hvilken som helst type fritid.

Fullt lovlig i sofakroken til en god film også!
kr 599
Veldig komfortabel bomullsbukse. perfekt til og fra trening eller til hvilken som helst type fritid. Fullt lovlig i sofakroken til en god film også!
kr 599
LITE-SHOW™ PANT er designet for å hjelpe deg å føle deg tryggere på å løpe i mørket. De er utformet med reflekterende detaljer for å forbedre synligheten din under dårlige lysforhold.

Det avanserte vevde stoffet foran er både regn- og vindbestandig for å holde deg tørr under ulike løpetrener. Ryggen er laget med en myk stretchstrikk som gir bevegelsesfrihet og gjør det lettere å ta av og på.

Til slutt har buksene en telefonlomme for bekvemmelighet når du løper.
kr 750
Treningsbukser i vevd stretch polyester med koniske ben, formede knær og sidelommer.

Eaze T&F bukser er myke bukser med en uformell holdning som fungerer både for roligere treningsøkter, til og fra treningsstudioet og for avslappende stunder mellom treningsøktene. Avsmalnende ben gir et klassisk sporbukseutseende mens ergonomisk formede knær gir perfekt passform.
kr 699
Tights Winter Wmn er en varm løpetights med ull. ment for trening med høy intensitet i kaldere vær. Tightsen kommer i et ullstretch materiale. som virker temperaturregulerende. Fronten ned til knærne er dekket med en tynt lag av vind- og vannavvisende softshell. Meshpaneler i sidene gir optimal bevegelighet og passform. Strikk og innvendig strammesnor for individuell tilpasning. Refleksdetaljer for økt synlighet.
kr 999
Til når det er uformell stemning.

Ta på deg et par av den avslappende Hummel Bomullsbuksen, og nyt den ekstreme komforten til et mykt stoff.
kr 399
Sorter etter Clear All