Du har ingen varer i handlekurven.

Trening & Joggebukse

Filtre
elementer per side
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Deilig joggebukse i mykt bomullstoff fra Adidas, damefasong
kr 699
Deilig joggebukse til dame fra Adidas
kr 699
MYK JOGGEBUKSE MED HØYT LIV, LAGET DELVIS MED RESIRKULERT INNHOLD.

Denne adidas-joggebuksen tar komfort enda lenger. Hvorfor har du på deg noe annet? Det er en grunn til at stilen minimalistisk, så du kan kle den opp eller ned, bruke den ved pulten eller på sofaen. En allsidig bukse når du ikke vil gjøre noe (men noen ganger må).
kr 699
YOGA-BUKSE MED HØYT LIV OG AVSLAPPET PASSFORM.

Denne yoga-buksen er så komfortabel at det er mulig du sovner i Savasana. Det elastiske stoffet har en avslappet passform med ekstra plass i setet for enkel bevegelse. AEROREADY fjerner fuktighet, så du holder deg tørr fra stilling til stilling.
kr 749
Buksen er laget av et meget lett stretch materiale som gjør den meget myk, lett og behagelig å ha på seg. Siden buksen er så lett tar den lite plass og tørker raskt. Passformen er normal og buksen er ikke for vid i beinene. Buksen egner seg best til trening.
kr 500
Treningsbukse med løsere passform, god elastisitet og formsydde ben. Perfekt til trening, tur eller som en komfortabel hverdagsbukse.
kr 449 kr 599
Tights Winter Wmn er en varm løpetights med ull. ment for trening med høy intensitet i kaldere vær. Tightsen kommer i et ullstretch materiale. som virker temperaturregulerende. Fronten ned til knærne er dekket med en tynt lag av vind- og vannavvisende softshell. Meshpaneler i sidene gir optimal bevegelighet og passform. Strikk og innvendig strammesnor for individuell tilpasning. Refleksdetaljer for økt synlighet.
kr 699 kr 999