Du har ingen varer i handlekurven.

Treningsjakker & Vindjakker

Filtre
elementer per side
LITE-SHOW™ JAKKEN er designet for å hjelpe deg med å slappe av når du løper i mildt regn og vind.

Det er et lett plagg som hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Funksjonell for å ha på seg som et ekstra lag på kaldere dager, er denne jakkens tekniske vevde materiale også vannavstøtende.

Den innebygde hetten gir bedre beskyttelse, mens glidelåslommene kan oppbevare diverse tilbehør.

I mellomtiden er de reflekterende detaljene designet for å forbedre synligheten når du løper under dårlige lysforhold.
kr 1 100
Nordmarka Leaf Light Wind Jacket ser umiddelbart klassisk og retro ut, men ved nærmere øyesyn vil du oppdage et plagg som er teknisk og moderne ned til minste detalj. Det første du legger merke til, er den myke følelsen til det PFAS-frie materialet, som er en blanding av resirkulert polyester fremstilt av PET-flasker, og økologisk bomull.

Deretter vil du oppdage den lave vekten og den høye graden av komprimerbarhet, som gjør at plagget er enkelt å pakke og tar svært liten plass i sekken. En justerbar hette er alltid kjekt å ha når vinden blåser fra alle kanter. Det samme gjelder de romslige frontlommene, som har plass til både det du trenger og til å varme hendene i.
kr 2 100
Allsidig treningsjakke
kr 1 099
Vind- og vannavvisende herrejakke perfekt for intens trening, løping og lignende aktiviteter
kr 699 kr 999
Ultralett, vind- og vannavvisende sykkeljakke.

Essence Light Wind Jacket er en ultralett, vind- og vannavvisende sykkeljakke designet for bruk på vår og høst da det er lave temperaturer og mye vind. Jakken har elastiske paneler som gir optimal passform, samt reflekterende detaljer som gjør deg ekstra synlig.

Jakken er laget av resirkulert polyester som gir en ekstra grønn dimensjon til syklingen. Sykkeljakken kan pakkes ned i sin egen rygglomme og får enkelt plass i baklommen på en sykkeltrøye.
kr 799 kr 999
Fritidsjakken har ergonomiske snittlinjer og en vanlig form - ideell for et sporty casual look
Retro og klassisk Humme -logo og bokstaver på brystet, som er produsert her i reliefftrykk.


kr 499 kr 700
Hummel Ray Zip Jacket.

Med de klassiske chevrons på ermene og den subtile logoen, kan du bruke dem til enhver anledning. Glidelåsen foran gjør det lettere å ta av og på. Høy ytelse møter optimal komfort.

kr 499 kr 699
En utrolig lett og behagelig jakke som er myk og «stille». Den er designet for å holde deg behagelig temperert når du er ute og trener utendørs. En treningsjakke du kan bruke på de varme vinterdagene og i de litt kaldere sommerdagene. Jakken tørker hurtig og kan bli en fin allrounder.
kr 1 000 kr 2 000
Produktet er supert til tur og trening med sitt vannavisende materiale. Rett modell med forlenget ryggpart.
kr 599 kr 899
Sorter etter Clear All