Du har ingen varer i handlekurven.

Treningsjakker & Vindjakker

Filtre
elementer per side
En løpevest for vindfulle forhold, laget med resirkulerte materialer.
kr 799
LITE-SHOW™ JAKKEN er designet for å hjelpe deg med å slappe av når du løper i mildt regn og vind.

Det er et lett plagg som hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Funksjonell for å ha på seg som et ekstra lag på kaldere dager, er denne jakkens tekniske vevde materiale også vannavstøtende.

Den innebygde hetten gir bedre beskyttelse, mens glidelåslommene kan oppbevare diverse tilbehør.

I mellomtiden er de reflekterende detaljene designet for å forbedre synligheten når du løper under dårlige lysforhold.
kr 1 100
Nordmarka Leaf Light Wind Jacket ser umiddelbart klassisk og retro ut, men ved nærmere øyesyn vil du oppdage et plagg som er teknisk og moderne ned til minste detalj. Det første du legger merke til, er den myke følelsen til det PFAS-frie materialet, som er en blanding av resirkulert polyester fremstilt av PET-flasker, og økologisk bomull.

Deretter vil du oppdage den lave vekten og den høye graden av komprimerbarhet, som gjør at plagget er enkelt å pakke og tar svært liten plass i sekken. En justerbar hette er alltid kjekt å ha når vinden blåser fra alle kanter. Det samme gjelder de romslige frontlommene, som har plass til både det du trenger og til å varme hendene i.
kr 1 470 kr 2 100
Allsidig treningsjakke
kr 1 099
Vind- og vannavvisende herrejakke perfekt for intens trening, løping og lignende aktiviteter
kr 499 kr 999
ADV Essence Wind Jacket er en allsidig treningsjakke for intensiv trening, løping og lignende aktiviteter. Jakken er laget av et lett, vind- og vannavvisende materiale av resirkulert polyester som gir effektiv fukttransport. Vindjakken har også perforeringer i brystet og i armhulene som bidrar til effektiv ventilasjon.

Jakken er laget av resirkulert polyester og er en del av vår investering i å øke andelen bærekraftige materialer i produktene våre og oppnå målet om å ta fullt ansvar for hele verdikjeden.

Det resirkulerte materialet er ikke bare et godt valg for miljøet, polyestermaterialet gir også effektiv fukttransport og ventilasjon for optimal temperaturkontroll. Et perfekt valg for intens trening, løping og lignende aktiviteter.
kr 999
Ultralett, vind- og vannavvisende sykkeljakke.

Essence Light Wind Jacket er en ultralett, vind- og vannavvisende sykkeljakke designet for bruk på vår og høst da det er lave temperaturer og mye vind. Jakken har elastiske paneler som gir optimal passform, samt reflekterende detaljer som gjør deg ekstra synlig.

Jakken er laget av resirkulert polyester som gir en ekstra grønn dimensjon til syklingen. Sykkeljakken kan pakkes ned i sin egen rygglomme og får enkelt plass i baklommen på en sykkeltrøye.
kr 799 kr 999
Fritidsjakken har ergonomiske snittlinjer og en vanlig form - ideell for et sporty casual look
Retro og klassisk Humme -logo og bokstaver på brystet, som er produsert her i reliefftrykk.


kr 700
Hummel Ray Zip Jacket.

Med de klassiske chevrons på ermene og den subtile logoen, kan du bruke dem til enhver anledning. Glidelåsen foran gjør det lettere å ta av og på. Høy ytelse møter optimal komfort.

kr 349 kr 699