Du har ingen varer i handlekurven.

Treningsjakker & Vindjakker

Filtre
elementer per side
LITE-SHOW™ JAKKEN er designet for å hjelpe deg med å slappe av når du løper i mildt regn og vind.

Det er et lett plagg som hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Funksjonell for å ha på seg som et ekstra lag på kaldere dager, er denne jakkens tekniske vevde materiale også vannavstøtende.

Den innebygde hetten gir bedre beskyttelse, mens glidelåslommene kan oppbevare diverse tilbehør.

I mellomtiden er de reflekterende detaljene designet for å forbedre synligheten når du løper under dårlige lysforhold.
kr 550 kr 1 100
Nordmarka Leaf Light Wind Jacket ser umiddelbart klassisk og retro ut, men ved nærmere øyesyn vil du oppdage et plagg som er teknisk og moderne ned til minste detalj.

Det første du legger merke til, er den myke følelsen til det PFAS-frie materialet, som er en blanding av resirkulert polyester fremstilt av PET-flasker, og økologisk bomull. Deretter vil du oppdage den lave vekten og den høye graden av komprimerbarhet, som gjør at plagget er enkelt å pakke og tar svært liten plass i sekken. En justerbar hette er alltid kjekt å ha når vinden blåser fra alle kanter. Det samme gjelder de romslige frontlommene, som har plass til både det du trenger og til å varme hendene i.

Jakken er en del av vår Nordmarka-kolleksjon – en serie inspirert av våre klassikere, og som kombinerer tradisjonell og moderne design på en naturlig måte. Den ser og føles mer klassisk ut enn noen gang, og bruken av bærekraftige materialer har økt markant.

Disse slitesterke produktene er utviklet for alle slags små eventyr i hverdagen, både ute i naturen og på byen. De har svært gode tekniske egenskaper samt en optimal passform som sikrer førsteklasses komfort. Hvis du vil nyte naturen med mindre avtrykk på miljøet, er Nordmarka-serien for deg.
kr 1 470 kr 2 100
Craft Adv Charge Warm Jacket W er en varm multisportsjakke med vattert polstring foran og vindbeskyttende stoff foran og øverst påermene. Leveres med tommelgrep i ermet og to sidelommer med glidelås.

Vindbeskyttende stoff foran og på øvre del av ermene. Lett, vattert polyester-polstring foran for varme og komfort.

Passer til de fleste utendørsaktiviteter i kjølig vær.kr 1 199
Vind- og vannavvisende damejakke perfekt for intens trening, løping og lignende aktiviteter.
kr 699 kr 999
Vind- og vannavvisende damejakke perfekt for intens trening, løping og lignende aktiviteter.
kr 999
ADV Essence Wind Jacket er en allsidig treningsjakke med en justerbar snor i livet for å kunne fremheve den feminine passformen. Jakken er laget av et lett, vind- og vannavvisende materiale av resirkulert polyester som gir effektiv fukttransport. Vindjakken har også perforeringer i brystet og i armhulene som bidrar til effektiv ventilasjon.

Jakken er laget av resirkulert polyester og er en del av vår investering i å øke andelen bærekraftige materialer i produktene våre og oppnå målet om å ta fullt ansvar for hele verdikjeden.

Det resirkulerte materialet er ikke bare et godt valg for miljøet, polyestermaterialet gir også effektiv fukttransport og ventilasjon for optimal temperaturkontroll. Et perfekt valg for intens trening, løping og lignende aktiviteter.
kr 999
W RAPIDE WINDBREAKER JACKET
Hold vind og duskregn ute med denne lette vindjakken

Hold vind og duskregn ute med denne lette vindjakken
Vekt: 150g
kr 399 kr 1 299
Veldig fukttransporterende undertøy/treningsplagg for høy intensitet og svettetrening

NTS er engelsk for "Next To Skin" - Rett mot huden. Dette er en elastisk kroppsnære treningstopp/undertøy, som er tiltenkt brukt uten noe annet under. Det komfortable børstende stoffet gir litt isolasjon i mellomsesongene, men det primære formålet er å suge opp svette fra huden, lede fukt vekk og skape avstand til hudoverflaten.

Resultatet er en tørrere mer komfortabel følelse under trening og minimere den akutt nedkjølende effekten av fordampning fra huden. Perfekt for høy intensitet i mellomsesonger med kjølig vekslende værforhold.

kr 699
Veldig fukttransporterende undertøy/treningsplagg for høy intensitet og svettetrening

NTS er engelsk for "Next To Skin" - Rett mot huden. Dette er en elsastisk kroppsnære treningstopp/undertøy, som er tiltenkt brukt uten noe annet under. Det komfortable børstede stoffet gir litt isolasjon i mellomsesongene, men det primære formålet er å suge opp svette fra huden, lede fukt vekk og skape avstand til hudoverflaten.

Resultatet er en tørrere mer komfortabel følelse under trening og minimere den akutt nedkjølende effekten av fordampning fra huden. Perfekt for høy intensitet i mellomsesonger med kjølig vekslende værforhold.
kr 489 kr 699