Du har ingen varer i handlekurven.

Treningsjakker & Vindjakker

Filtre
elementer per side
Vindjakke som kan pakkes sammen, laget med resirkulerte materialer.

Du kan ikke forutsi været, men du kan forberede deg på det. Dra opp glidelåsen på denne adidas-vindjakken når vind og lett regn forstyrrer løpeturen din. WIND.RDY beskytter deg mot elementene, så du kan holde farten oppe. Refleksdetaljene sørger for at du blir sett i mørket. Den lages med 100 % resirkulerte materialer, og representerer bare én av løsningene våre på veien for å gjøre slutt på plastavfall.
kr 799
Treningsjakke fra Adidas
kr 429
Du trener ikke bare for deg selv, du trener for laget. Squadra 21 er for laget. Treningsjakke i AEROREADY-materiale. Rent design med god plass til lagdetaljer. Primegreen, resirkulert materiale.
kr 449
Du trener ikke bare for deg selv, du trener for laget. Squadra 21 er for laget. 1/4 zip i AEROREADY-materiale. Rent design med god plass til lagdetaljer som logo, reklame og spillerens initialer.
kr 449
Treningsjakke fra Adidas med striper langs siden
kr 579
Det naturlige valget som klubbjakke!
kr 579
Treningsjakken fra Tiro 19 serien i damesnitt.
kr 579
Det naturlige valget som klubbjakke. Ypperlig treningsjakke i Clima-cool, tight nok til at den er fin å trene og varme opp i. Levetid ut 2020.
kr 529
Bestselgende treningstopp med 1/4 zip laget av resirkulert plastikk. AEROREADY-materiale for beste komfort. Tiro-serien er fotballkultur!
kr 499