Du har ingen varer i handlekurven.

Tur & Fjellsko

Filtre
elementer per side
Flott turstøvel til junior!

KRATT er en stabil turstøvel med GoreTex membran for aktive barn. Forsterkning rundt hele støvelen som beskytter læret. Hurtigsnøring. Myk fleks i bøyepunkt tilpasset små føtter
kr 1 499
Junior-utgave av Tarantula!

Tarantula JR er klatreskoen for de yngre klatrerne som tar steget videre fra klatring som lek til klatring som sport. Modellen er inspirert av voksenmodellen, men er tilpasset barn- og ungdomsføtter.

Den kommer uten mellomsåle og har en passform som gjør at foten og tærne får jobbe naturlig, og at skoen ikke bidrar til å begrense den naturlige veksten og utviklingen til føttene. Overdelen er i semsket skinn, og den kommer med La Sportiva FriXion Black 4 mm-undersåle.
kr 1 149
Ultra Raptor for barn!

Ultra Raptor II JR GTX er en lav hikingsko for barn med Gore-Tex®. Modellen er inspirert av voksenmodellen, men er tilpasset barneføtter. Overdelen er i ventilert mesh, med mikrofiberforsterkning.

Skoen kommer med La Sportiva FriXion Blue undersåle, og hurtigsnøringssystem (kan demonteres om ønskelig). Den perfekte hikingskoen for barn til turer på fjellet, og i skog og mark.
kr 1 849
En lett og komfortabel hikingsko for barn.

Ultra Raptor II Mid JR GTX er en halvhøy hikingsko for barn med Gore-Tex®. Modellen er inspirert av voksenmodellen, men er tilpasset barneføtter.

Overdelen er i ventilert mesh, med mikrofiberforsterkning. Skoen kommer med La Sportiva FriXion Blue undersåle, og hurtigsnøringssystem (kan demonteres om ønskelig). Den perfekte hikingskoen for barn til turer på fjellet, og i skog og mark.
kr 1 899