Du har ingen varer i handlekurven.

Turbukse Herre

Filtre
elementer per side
Lett og slitesterk softshellbukse, laget for å takle ulike friluftsaktiviteter. Gamma-serien: Ytterplagg i softshell med stretch | LT: Lett
kr 1 519 kr 1 899

Utforsk naturen med optimal komfort og fleksibilitet i Bergans Breheimen Softshell Pants. Disse buksene er spesialdesignet for friluftsentusiaster som verdsetter lettvekt, pusteevne, og komfort. Med en innovativ borrelåsjustering i livet og justerbare bukseben, tilbyr Breheimen Softshell Pants en skreddersydd passform som enkelt kan tilpasses etter aktivitet og personlige behov. Enten du vandrer, klatrer, eller utforsker, er disse buksene det ultimate valget for den som søker en allsidig turbukse.

Utstyrt med praktiske frontlommer i mesh for optimal ventilasjon, en belglomme på låret for ekstra oppbevaring, og en sikker glidelåslomme bak, kombinerer Breheimen funksjonalitet med komfort. Til tross for mangelen på gamasjer og dedikert ventilasjon, sikrer det vind- og vannavvisende 4-veis stretchmaterialet med PFAS-fri impregnering at du forblir tørr og komfortabel under alle forhold. Med formsydd kneparti, glidelåsåpning med kile for justering av benvidde, og mykt materiale på innsiden av livet, setter denne buksen en ny standard for turbukser.

kr 1 900
Nå har Breheimen-familien fått et nytt buksemedlem!

Breheimen Softshell Pants er en lett, pustende og superkomfortabel turbukse.
Ypperlig til et bredt spekter av friluftsliv.
Borrelåsjustering livet og regulerbar vidde nederst i bena, gjør at du enkelt kan tilpasse buksa til dine aktiviteter og behov.

Skal du ha én turbukse, velg Breheimen Softshell Pants!
kr 980 kr 1 400
Fleksibilitet og varme i en svært funksjonell kombinasjon. Istjern Warm Flex Pants er designet for å yte maks under aktiviteter med høy intensitet, som for eksempel vintertoppturer og langrenn. Buksen har to forskjellige softshellmaterialer som er vannavstøtende og svært elastiske. Forsterkninger på innsiden av benkantene gjør buksen mer slitesterk og bestandig mot friksjon fra fjell- og skistøvler. I fronten og setet på innsiden av buksen er det et mykt og komfortabelt fleecelag som varmer godt på kalde dager.
kr 1 400 kr 2 000
Er du på jakt etter en slitesterk turbukse spekket med funksjonalitet, sikt deg inn på Favor Outdoor Pants. Buksen har elastiske og forsterkede paneler som er nøye plassert for å sikre førsteklasses komfort og bevegelsesfrihet.

De mange praktiske lommene gjør det enkelt å ta med utstyr og dingser uten at det går ut over bevegelsesfriheten eller komforten. Ventilasjonsglidelås på begge lårene og nederst på bena gir deg all luften du trenger.

Materialene i plagget er nøye valgt ut med hensyn til slitestyrke og bærekraft. Den store andelen resirkulerte og økologiske materialer gjør Nordmarka Favor Pants til et trygt valg når du vil ha et plagg med mindre klimaatrykk.
kr 1 499 kr 2 450
Lett i vekt og smal passform. Tyin Pants er laget av et komfortabelt og vindtett softshellmateriale med mye stretch, noe som gir høy komfort og god bevegelsesfrihet.

I tillegg har den svært god pusteevne og tørker raskt hvis du blir våt underveis på turen. Tyin er det perfekte valget for både raske og rolige sommerturer i skogen eller på fjellet.
kr 700 kr 1 000
Lett, godt ventilert og pakkbar turbukse for varme klima over hele verden.

En prisvinnende modell i G-1000 Air Stretch (økologisk bomull, delvis resirkulert polyester) og mykt stretch-stoff som også er laget av delvis resirkulert polyester. Begge materialene er hurtigtørkende, har god luftsirkulasjon og glidelåser i sidene som frigjør overflødig varme.

Perfekt for fotturer og reiser når du trenger lange bukser som beskytter mot solen, røft terreng eller insekter.
kr 2 299
Lett, godt ventilert og pakkbar turbukse for varme klima over hele verden.

En prisvinnende modell i G-1000 Air Stretch (økologisk bomull, delvis resirkulert polyester) og mykt stretch-stoff som også er laget av delvis resirkulert polyester. Begge materialene er hurtigtørkende, har god luftsirkulasjon og glidelåser i sidene som frigjør overflødig varme. Perfekt for fotturer og reiser når du trenger lange bukser som beskytter mot solen, røft terreng eller insekter.
kr 2 299
Teknisk bukse for både friluftsliv og hverdag!

Hverdagslig. men tekninsk bukse i G-1000 som passer like godt til hverdags som til friluftsliv. G-1000 er værbestandig. og kan vokses med Greenland Wax for mer beskyttelse. Stretchpaneler ved livet. skrittet og baksiden av knærne gir god bevegelsesfrihet og slipper ut overflødig kroppsvarme når pulsen stiger når du er på tur.

Endingene nederst på buksen kan justeres med snor. og støvelhemper forhindrer buksen fra å gli opp og holder fjellskoene fri for støv og skitt.
kr 999 kr 2 199
Sorter etter Clear All