Du har ingen varer i handlekurven.

Turutstyr

Filtre
elementer per side
Brusletto Bamsen er en kraftig kniv med god tyngde. Kniven leveres i gaveeske og har en totallengde på 22,5 cm. Den har et bredt blad med lengde 12,5 cm, børstet overflate og rettslipt egg og det er enkelt å bryne kniven skarp.

Kniven har holk i massiv støpt aluminium og farget okselærslire med solid trykk-knapplåsing av kniven til sliret. Bladet er laget av rustfritt knivstål og skaftet er laget av vedlikeholdsfritt oliventre med silksoft polert overflate.
kr 1 249
Brusletto sin mest solgte kniv! Kniven har vært på markedet siden 1961, siden har den vært gjennom ulike modifiseringer, men bladet og formen er den samme nå som da.
kr 1 149
Dette er en mellomstor allroundkniv for jegere og friluftfolk. Kniven. ble kåret til Best i Test i Frluftsmagasinet Ute 3/2008. Knivbladet er smalt konslipt med en lengde på 11.5 cm. Støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter. Kniven er suveren til å skjøre brød. pølser. spikke pølsepinner eller andre oppgaver du ønsker å bruke kniven til. Knivbladet er stålkvalitet 14116N som er holdbart og lett å slipe opp igjen. Skaft i amerikansk rotnøtt. Kniven blir levert med en slire og en flott gave eske.Bladmateriale: 14116N stål. Skaftmateriale: Oljet maerikansk rotnøtt.

Bladlengde: 11.52 cm. Totallengde: 24.6 cm. Slire: sort okselær med trykk knapplåsing. Vekt 200 gram. Garanti: livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeilSolid og varig. Blad i rustfritt stål. Meget godt grep. Slire følger med. Lett å slipe opp igjen
kr 1 249
Campingaz CV360 butangass
kr 99
Coleman punkteringsboks med 190 gram gass (butan/propan). Størrelse: 90 x 85 mm. Totalvekt: 240 g. H220 – Ekstremt brannfarlig gass
kr 49
Nyt favorittdrikken din ved riktig temperatur! Holder drikken varm opptil 12 timer og kald opptil 24 timer! Består av det beste rustfrie stål både utvendig og innvendig Sertifisert for matvarer. Holdbar og lett å rengjøre. Korken og flasken forøvrig er BPA-fri og fullstendig tett. Den kurvede, smale designen gjør flasken behagelig å holde! Flasken passer de fleste koppholdere . For best effekt anbefaler vi å forhåndsvarme/-kjøle flasken i 5 minutter før du fyller den. *Temperaturen på innholdet vil avhenge av forvarming, temperatur på omgivelser, initiell temperatur på drikke, osv.
kr 219
Teleskopisk bålgaffel. 80cm i full utstrekning. Trehåndtak for godt grep. Sammenfoldt blir bålgaffelen en håndtakslengde
kr 69
Ekstra blad til tursag GR17
kr 289
Velbalansert. lett og solid øks for tur- og hyttebruk. Slire med beltefeste og oppheng.
kr 459
Sorter etter Clear All