Du har ingen varer i handlekurven.

Ull Overdel

Filtre
elementer per side
Lett, pustende og fukttranporterende plagg i 100 % myk merinoull.
kr 599 kr 799
Inspirert av polfarerne, designet for kulda. Strikket i 100% norsk ull.
kr 1 599
Devold® Nordsjø er laget av 100 % ren, norsk ull, som gjør den både uniktisolerende og pustende.

Nordsjø-genseren har i et århundre blitt sett på som den originale norske strikkegenseren.

Den var også inspirasjonen bak amerikanske L.L. Beans ikoniske Preppy-genser.
kr 1 599
Islenderen er et gammelt, norsk begrep for en strikkegenser. Opprinnelig strikket av koner og søstre av fiskere og arbeidere langs kysten. Islenderen var også Devolds første arbeidsplagg. Laget av 100 % ren, norsk ull var Islenderen det ene plagget en virkelig kunne stole på i det værharde klimaet.

Robustheten og det tidløse designet sørger for at den er en bestselger den dag i dag. 100 % ren, ny ull fra norske sauer.

Fang strikket Jacquard for å unngå løse tråder på innsiden. Behagelig i ribb nederst på kropp og ermer.
kr 1 799
Tradisjonell strikket genser i ull fra norske sauer. Høy hals. Strikket i en tofarget Jaquard, og er derfortykkere enn de andre Originals-genserne fra Devold. 100 % ren, ny ull fra norske sauer.
kr 1 599
Devolds varmeste strikkegenser, med høy hals med glidelås. I 100 % ull fra norske sauer. Svært isolerende.
kr 1 850
Devold® Svalbard er ikke bare en av Devolds desidert varmeste gensere, den har også eksplodert i popularitet de siste årene. Designer Olmes Carretti designet den for å se autentisk håndlaget ut, og den velkjente klare rødfargen er hentet fra italienske Carrettis nabolag. Han vokste nemlig opp rett ved Ferraris originale fabrikk.
kr 1 749
Half Zip Comfy er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager.
kr 840 kr 1 199
Tufte sin varmeste genser! Laget av en unik blanding av tykk, varm lammeull spunnet sammen med myk bambusviskose og modal fibre. En nødvendighet på tur eller når som helst når du trenger et varmende mellomlag. Med 100 % superfin merinoull blandet sammen med lammeullen på innsiden av halsen og rundt håndleddene, for å minimere sjansen for kløe der huden er mest sensitiv.

Tommelhullene er perfekt for kjølige dager der det ikke er helt nødvendig med votter. Rundt glidelåsen har vi lagt en zipper-garage slik at du ikke skal oppleve gnaging mot huden. Vi har altså jobbet hardt med detaljene slik at du skal få en så behagelig opplevelse som mulig i denne varme genseren fra Tufte.
kr 1 099