Du har ingen varer i handlekurven.

Ull Overdel

Filtre
elementer per side
Myk og komfortabel jakke laget av en blanding av ull og 100 % resirkulert polyester. Ulstein Wool Jacket består av to forskjellige kvaliteter. En side i merinoull og én side i resirkulert polyester.

Den spesielle strikkestrukturen gjør at stoffet holder mer på luft, noe som gir det høyere isolasjonsevne. Materialet tørker raskt og har enestående fukttransporterende evne, og gjør dermed Ulstein Wool Jacket til det perfekte valget som ytterplagg eller isolerende mellomlag.
kr 1 120 kr 1 600
Lett, pustende og fukttranporterende plagg i 100 % myk merinoull.
kr 649
Lett, pustende og fukttranporterende plagg i 100 % myk merinoull.
kr 599 kr 799
Vendbar ulltrøye med hette i 100% merinoull. To ulike design i én trøye.

Devold Kvitegga er utviklet for bruk i kalde omgivelser, og for aktiviteter med noe lavere intensitet og større behov for isolasjon.

Kvitegga er et av Devolds varmeste baselayer. Laget av 100% merinoull i jacquard-strikk, vil ullas mikroskopiske lommer av luft skape optimal oppbevaring av varme. Kviteggas vendbare funksjonalitet er designet for å bidra til redusert forbruk. Vend det for en ny look.
kr 1 199
Inspirert av polfarerne, designet for kulda. Strikket i 100% norsk ull.
kr 1 199 kr 1 599
Islenderen er et gammelt, norsk begrep for en strikkegenser. Opprinnelig strikket av koner og søstre av fiskere og arbeidere langs kysten. Islenderen var også Devolds første arbeidsplagg. Laget av 100 % ren, norsk ull var Islenderen det ene plagget en virkelig kunne stole på i det værharde klimaet.

Robustheten og det tidløse designet sørger for at den er en bestselger den dag i dag. 100 % ren, ny ull fra norske sauer.

Fang strikket Jacquard for å unngå løse tråder på innsiden. Behagelig i ribb nederst på kropp og ermer.
kr 1 349 kr 1 799
Devold® Svalbard er ikke bare en av Devolds desidert varmeste gensere, den har også eksplodert i popularitet de siste årene. Designer Olmes Carretti designet den for å se autentisk håndlaget ut, og den velkjente klare rødfargen er hentet fra italienske Carrettis nabolag. Han vokste nemlig opp rett ved Ferraris originale fabrikk.
kr 1 424 kr 1 899
Devolds varmeste strikkegenser, med høy hals med glidelås. I 100 % ull fra norske sauer. Svært isolerende.
kr 1 899
Half Zip Comfy er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager.
kr 840 kr 1 199
Sorter etter Clear All