Du har ingen varer i handlekurven.

Ull Overdel

Filtre
elementer per side
WoolShell-serien er godt egnet som isolerende mellomplagg og ytterplagg. De passer perfekt til trening ute på kalde og tørre vinterdager, og har en lav egenvekt og varmer godt.
WoolShell materialet er strikket med en slett, tett ytterside og en børset innside. Yttersiden er i polyester som gir økt slitestyrke, og innsiden er i merinoull for best mulig isolasjon og komfort.
kr 1 599
Funksjon, komfort og stil. Alvdal har alt du forventer deg av en ekte ullgenser. Varm, komfortabel og et vakkert, tidløst mønster. Fremstilt av 100 % merinoull med en myk og naturlig følelse. Den rene merinoullen hjelper også til med å regulere temperaturen. Ingen plagg er så allsidig i bruk som ullgenseren.
kr 840 kr 1 200
Superkomfortabel og allsidig, langermet topp i merinoull som kan brukes som undertøy eller til hverdags. Cecilie Wool Long Sleeve er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.
kr 700 kr 1 000
Superkomfortabel og allsidig, langermet topp i merinoull som kan brukes som undertøy eller til hverdags.
Cecilie Wool Long Sleeve er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.
kr 700 kr 1 000
Sporty og naturlig look med tekniske kvaliteter. Lysebu Wool W Henley er laget av en blanding av merinoull og Tencel som virker temperaturregulerende. Materialet har en svalende effekt når det er varmt, og varmer når det er kjølig. Bruk Lysebu Wool Henley som undertøy eller alene.
kr 630 kr 900
Myk og komfortabel hettejakke laget av en blanding av ull og 100 % resirkulert polyester. Ulstein Wool Hood W Jacket består av to forskjellige kvaliteter. En side i merinoull og én side i resirkulert polyester. Den spesielle strikkestrukturen gjør at stoffet holder mer på luft, noe som gir det høyere isolasjonsevne.

Materialet tørker raskt og har enestående fukttransporterende evne, og gjør dermed Ulstein Wool Hood W Jacket til det perfekte valget som ytterplagg eller isolerende mellomlag.
kr 1 260 kr 1 800
Myk og komfortabel jakke laget av en blanding av ull og 100 % resirkulert polyester.

Ulstein Wool W Jacket består av to forskjellige kvaliteter. En side i merinoull og én side i resirkulert polyester. Den spesielle strikkestrukturen gjør at stoffet holder mer på luft, noe som gir det høyere isolasjonsevne.

Materialet tørker raskt og har enestående fukttransporterende evne, og gjør dermed Ulstein Wool W Jacket til det perfekte valget som ytterplagg eller isolerende mellomlag.
kr 1 120 kr 1 600
Lett, behagelig og myk ulloverdel til dame
kr 699
Devold® Duo Active er strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og Thermolite® på innsiden.

Merinoulla er økologisk fra Argentina med enestående isolerende egenskaper som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt.

Thermolite® er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fukttransport. Fiber­kombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter om vinteren.
kr 679 kr 849
Sorter etter Clear All