Du har ingen varer i handlekurven.

Ullundertøy

Filtre
elementer per side
DesignWool Crewneck er en langermet genser med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene, øverst på venstre arm er det en vevet Marius by Aclima logo.
kr 959 kr 1 199
DesignWool er gode ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er fine basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme. Longsen er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag.
kr 824 kr 1 099
Devold® Breeze er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralett bekledning som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene er laget i 100 % merinoull av vår fineste kvalitet. som er svært myk og garantert kløfri mot huden. Merinoull har en svalendeeffekt når det er varmt. og føles lun mot huden dersom temperaturen synker. Ull er naturlig pustende. regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet. samt mykt og fleksibelt –noe som kreves når man er i aktivitet. I tillegg er ull naturlig motstandsdyktig mot lukt. noe som gjør merinoull til en favoritt blant de som er mye på farten. Dette er plagg man kan bruke flere ganger uten at de nødvendigvis trenger en vask – bare tørk og luft. så er plagget klart til ny bruk. Du sparer både tid og miljøet for unødvendig vasking. og ikke minst er dette perfekt for langturer.
kr 561 kr 749
Lett, pustende og fukttranporterende trøye i 100 % myk merinoull.
kr 599 kr 799
Lett, pustende og fukttranporterende trøye i 100 % myk merinoull.
kr 599 kr 799
Longs i myk merinoull. Innside av ThermoLite®, som er perfekt dersom du har sensitiv hud som ikke tåler direkte kontakt med ull.
kr 562 kr 749
Devold® Duo Active er strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og Thermolite® på innsiden. Merinoulla er økologisk fra Argentina med enestående isolerende egenskaper som sørger for at du holder deg varm selv om du skulle bli våt.

Thermolite® er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fukttransport.

Fiber­kombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter om vinteren. Thermolite" består av 100 % resirkulert materiale.
kr 637 kr 849
Trøye i myk merinoull. Innside av ThermoLite®. som er perfekt dersom du har sensitiv hud som ikke tåler direkte kontakt med ull.
kr 562 kr 749
Trøye med høy hals med glidelås, i myk merinoull. Innside av ThermoLite®, som er perfekt dersom du har sensitiv hud som ikke tåler direkte kontakt med ull.
kr 637 kr 849
Sorter etter Clear All