Du har ingen varer i handlekurven.

Under Armor

Filtre
elementer per side
Teknisk trenings tights med høy midje. Materiale transporterer bort svett og tørker veldig fort
kr 549

Opplev neste nivå av treningskomfort med Under Armour Armour Hirise Leg, tekniske trenings tights med høy midje som er designet for å holde deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Laget av en blanding av 87% Polyester og 13% Elastan, disse tightsene er ikke bare hurtigtørkende men også svært elastiske, noe som sikrer at de beveger seg med deg i alle retninger.

Med en innvendig benlengde på 29 tommer, er disse tightsene utstyrt med en praktisk lomme på siden for oppbevaring av små gjenstander. Silikon midjebåndet tilbyr ekstra støtte og sikrer at tightsen holder seg på plass, selv under de mest intense treningsøktene. Enten du løper, løfter vekter, eller utfører yoga, gir Under Armour Armour Hirise Leg deg den støtten og fleksibiliteten du trenger.

kr 549
Under Armour Mid Cross Sports Bra leverer strategisk støtte, skreddersydd for aktiviteter som sykling, vekttrening, fitness & boksing.

Myke, hurtigtørkende kopper gir ekstra struktur og dekning med perforeringer for ekstra pusteevne.

Crossover-stropper med oppdatert nøkkelhullsdetalj for enklere av/på. Elastisk bånd føles glatt og mykt.

Materialet transporterer bort svette og er hurtigtørkende.
kr 399

Forbedre din treningsøkt med Under Armour M's Training Gloves, treningshansker designet spesifikt for menn. Disse hanskene kombinerer slitesterkt stoff på toppen av hånden med en lærhåndflate for optimal beskyttelse og grep under treningsøkter. Perforeringer i håndflatene sørger for økt pusteevne, noe som holder hendene kjølige og komfortable selv under de mest intense treningsøktene.

Det elastiske armbåndet sikrer en sikker og behagelig passform, slik at du kan fokusere på ytelsen uten distraksjoner. Uansett om du løfter vekter, sykler, eller deltar i høyintensitets trening, tilbyr Under Armour M's Training Gloves den støtten og komforten du trenger for å maksimere din trening.

kr 349
Trening eller fritidscap til herre. HeatGear® svettebånd transporterer bort svette for å holde deg kjølig og tørr. Stretch-konstruksjon gir en behagelig passform
kr 186 kr 249
Treningsbukse til dame laget i tynt HeatGear®-stoff. Materiale transporterer bort svett og tørker veldig fort
kr 549
Teknisk trenigsshorts til dame.
kr 299

Ta treningen til et nytt nivå med Under Armour Tech 1/2 Zip - Twist. Dette er det opprinnelige treningsutstyret som er løst, lett, og holder deg avkjølt under økten. Det er alt du trenger for en god treningsøkt.

Med den unike UA Tech™ tekstilen, får du en tørketid som er rask, en følelse som er ultra-myk, og en naturlig behagelig opplevelse. Den halve glidelåsen foran med oppreist krage gir ekstra dekning, noe som er perfekt for kjøligere dager.

Designet med raglanermer og rullede fremre sidesømmer, forbedrer dette plagget din passform og ytelse, mens den unike vrieffekten gir et estetisk preg som skiller seg ut.

kr 499
Sorter etter Clear All