Du har ingen varer i handlekurven.

Undertøy

Filtre
elementer per side
En klassisk lang boxershorts til dame.
kr 449
En klassisk lang boxershorts til dame.
kr 449
Lett, pustende og fukttranporterende underdel i 100 % myk merinoull.
kr 349
Devold® Breeze er myke og lette ullplagg, spesielt utviklet for dager med behov for ultralett bekledning som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene er laget i 100 % merinoull av vår fineste kvalitet, som er svært myk og garantert kløfri mot huden. Merinoull har en svalende effekt når det er varmt, og føles lun mot huden dersom temperaturen synker. Ull er naturlig pustende og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, i tillegg tilå være mykt og fleksibelt - som øker komforten når du er i aktivitet.

Ull er også naturlig motstandsdyktig mot lukt, noe som gjør merinoull til en favoritt blant de som er mye på farten.
Dette er plagg man du kan bruke flere ganger uten at de nødvendigvis trenger en vask – bare tørk og luft, så er plagget klart til ny bruk. Du sparer både tid og miljøet for unødvendig vasking, og ikke minst er dette perfekt for langturer.
kr 349
DEVOLD® Duo ACTIVE er strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og ThermoCool Eco2 på innsiden.

Duo står for dobbeltfunksjon - holder deg varm når det er kaldt og er svalende når det er varmt.
ThermoCool Eco2 er en høykvalitets funksjonsfiber som er konstruert for optimal fuktighetstransport, mens merinoull blant annet er suverent god på isolasjon.

Fiberkombinasjonen gir et optimalt produkt for utendørsaktiviteter både sommer og vinter.
ThermoCool Eco2 består av 100 % resirkulert materiale, og i kombinasjon med merinoull gir dette et svært miljøvennlig produkt.
kr 399
To-sidig boxer. For høyintensitetsaktiviteter. God isolasjon og temperaturregulering.
kr 399 kr 499
Merinoull regulerer varmen bra. puster godt og blir ikke like klam som bomull. og egner seg derfor veldig godt til undertøy. Behagelig passform og stor allsidighet gjør dette til et populært plagg.
kr 399
Behagelig boxershorts med superelastisk vindtett front i undertøysserien Swix RaceX som har vunnet flere tester for sin fukttransport og komfort.
kr 399
Behagelig boxershorts med superelastisk vindtett front i undertøysserien Swix RaceX som har vunnet flere tester for sin fukttransport og komfort.
kr 399