Du har ingen varer i handlekurven.

Uteleker

Filtre
elementer per side
Klar – ferdig – kast! Gjør deg klar for en utrolig flyprestasjon med Aerobie Pro Blade Self Leveling Throw Ring.

Ringen er lett å kaste og fange og stabiliserer seg i luften takket være innovativ teknologi. Den perfekte kasteleken for ulike utendørs discspill. Den åpne kasteringen gir mulighet til å eksperimentere med ulike kast- og fangsteknikker.

Passer både for høyre- og venstrehendte kastere.
kr 139 kr 199
Pro Ring fra Aerobie innehar verdensrekorden i lengste kast. Du kan med litt trening stå mer enn 90 meter unna og kaste til en annen person med stor nøyaktighet. Selv i dag, mer enn tre tiår etter at Pro Ring ble funnet opp, så er det forbløffende og se hvor langt og presist man faktisk klarer å kaste denne ringen.

VERDENSREKORD: 406 Meter
Klarer du å slå den? ;)
Hvis du kaster over 350 meter og kan gi oss "bevis", får du en ekstra gratis.
Bare ta kontakt!
kr 139 kr 199
Kast som en proff med Aerobie Sonic Fin High Performance Football.

Aerobie Sonic Fin er en amerikansk fotball med et gyroskopisk hulrom som sikrer ultimat løft og lengde på dine kast. Med denne kan du kaste inntil 90 meter!

Den justerbare kalibreringsringen gjør denne fotballen velegnet både for høyre- og venstrehendte kastere. Finnene kan justeres for å øke spinnhastigheten for maksimal hastighet og ytelse. Fotballen passer perfekt for utendørsaktiviteter med familien, og anbefales for barn i alderen 8-14 år.

Offisielt godkjent av Russell Wilson, quarterback for Seattle Seahawks.

NB: Kommer i assorterte farger
kr 299
Assorterte farger!

Selv om den er mindre enn sin storebror Pro Ring så vil du likevel få imponerende lange kast med denne ringen. Med litt trening så vil du kunne få opp til dobbel så lange kast som med en ordinær frisbee. Myke kanter og liten diameter gjør den enkel å kaste og lett å ta imot, også for de aller yngste. Ideelt til bruk i hagen, på reise, i parken, i skolegården, på campingturen eller andre plasser hvor man har litt plass til rådighet.
kr 169
Ekstra softballer til OgoSport disk.

Produktinfo:
Antall: 2 stk. baller
Størrelse: Ø 4,5 cm
Vekt: 25 g
kr 79
Gjør om hagen din til en lekepark! Med dette Slackline-settet i hagen eller parken kan du se frem til mange timer fornøyelse for hele familien.

Komplett sett med 15 meter slak line samt øvingsline å holde i. Instruksjonsmanual og bæreveske medfølger. Med slak line trener du kjernemuskulatur og balanse mens du balanserer over bakken. Passer utmerket for barn og nybegynnere da settet inneholder en 15 m lang line med øvingsline til å holde i. Anbefalt høyde over bakken er maks 0,5 m.

Premium metallsperre med gummihåndtak for å stramme det slitesterke, værbestandige nylonbeltet. Enkelt oppsett som bare tar 10 minutter å rigge. Leveres med praktisk bærepose for transport og lagring.
kr 999
Smash It! Roundnet Set er spillet som har tatt USA med storm. Det ultimate konkurransespillet for venner og familie. Perfekt å ta med på stranden, på hytta eller til bruk i hagen.
kr 499
Flyer er en kryssning mellom "hacky sack" og badmintonball.

Slå/spark den med hendene, knærne, føttene, eller du kan bruke racketer.
Den er flott for å forbedre øye-hånd/øye-fot koordinasjon.

Se hvor lenge du kan holde den i luften!

Bestselger!
kr 90 kr 129
Gjør en unik "pop" lyd når den treffer bakken og spretter opptil 30 meter høyt!
kr 75 kr 109
Sorter etter Clear All