Du har ingen varer i handlekurven.

Vask & impregnering

Filtre
elementer per side
Miljøvennlig voksimpregnering for klær laget av G-1000®. Gir en vannavstøtende og slitesterk overflate. Laget av parafin og bivoks.
kr 127 kr 149
Vaskepose som samler opp mikroplast.

Ta vare på havet, syntetiske plagg vil i vask avgi mikroplast som til slutt havnet i havet og bli spist av fisk og annet.

Bruk Guppyfriend vaskepose som samler opp mikroplast.

Fyll posen 1/2 full og vask.

Etter vask ligger mikroplsten som er samlet opp i linningen (helt øverst i posen, rett over glidelåsen).

Samle det opp og kast det i egnet sted.
kr 279
Vår helt naturlige Hestra Leather Balm er formulert for å beskytte sportshanskene. og er en fin måte å forhindre at læret tørker ut. Forlenger skinnets liv. smidighet og vannavvisende egenskaper.Påfør med en polert klut. gni inn til læret er mettet. Legg merke til at lyst skinn kan mørke litt.
kr 120
2 pk med effektiv vask og impregnering for membranplagg. Anbefales til Gore-Tex.

Tech Wash (300 ml) er et vaskemiddel som både renser og revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper, samtidig som pusteegenskapene bevares. Tech Wash kan brukes på alle tekstiler som skal være vanntette, for eksempel klær med membraner som Gore-Tex o.l. Impregneringen TX Direct (300 ml) vaskes inn i plagget etter at du har vasket det med Tech Wash.

Produktet gjenoppbygger den vannavvisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og mikrofiber. TX Direct er uten fluorkarboner.
kr 249
Rengjøringsmiddel dun
kr 129
Denne superimpregneringen bedrer membranens pusteevne og tar vare på lærets mykhet. Holder favorittfottøyet tørt og forlenger dets levetid. Nikwax Wax for Leather kan påføres både våte og tørre støvler, men trenger aller best inn i vått fottøy. Den flytende og vannbaserte voksen trenger raskt og dypt inn i læret, og skoene kan brukes umiddelbart etter behandlingen.
kr 99
Fabric & Leather gir eksepsjonell vannavstøting. Produktet ødelegger ikke fottøyets pustende egenskaper. Anbefales til Gore-Tex og eVENT. Produktet er svært enkelt å bruke og kan med fordel påføres fuktige sko. Bare spray på impregneringen, pass på at du også sprayer godt på alle sømmer og kroker. Overflødig impregnering kan bare tørkes bort med en fuktig klut.
kr 119
Meget effektivt vaskemiddel for pustende membranplagg. Et miljøvennlig alternativ.
300 ml. Svært enkelt å bruke; vask for hånd eller i vaskemaskin. Absolutt alt i britiske Nikwax’ sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet!

kr 99
Verdensledende og høyeffektiv impregnering for membranplagg. Sprayes rett på. Anbefales til Gore-Tex.

300 ml sprayflaske. Ideelt til impregnering av ettlagstekstiler som telt og syntetiske soveposer. Absolutt alt i britiske Nikwax’ sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet!
kr 169