Du har ingen varer i handlekurven.

Verktøy

Filtre
elementer per side
Nødvendig verktøy for å fjerne (men ikke for å installere) Hollowgram krankarmer fra BB30-spindelen. Todelt verktøy av butikkkvalitet trekker forsiktig armen ved hjelp av spindelgjengene og ytre veivearmsgjenger.

For å bruke, fjern krankbolten og den supertynne stålskiven og tre inn det mindre runde stykket inn i BB30-spindelen med en 8 mm sekskantnøkkel. Tre så det større stykket inn for hånd i rene ytre veivtråder til det bunner ut på armen. Pass på at den indre delen ikke berører ennå. Fest det ytre stykket med en boksnøkkel. Bruk 8 mm skiftenøkkelen og begynn sakte å tre ut den lille biten til den begynner å trekke armen av spindelen. Etter at armen går av, fjern de små verktøybitene og du er ferdig!

Settet inkluderer et todelt Hollowgram krank uttrekksverktøy. Du trenger din egen 8 mm sekskantnøkkel for å fjerne krankarmene.
kr 279
Hendig hjelper for å plassere kalipperen rett over skiva ved montering. Settes over skiva før kalipperen plassers og skrus fast. Laget av tynn SU304 rustfritt stål.
kr 79