Du har ingen varer i handlekurven.

Verktøy

Filtre
elementer per side
Digital trykkmåler som fungerer på bil- og presteventiler.

Måler opptil 11-bar, kommer i solid hardplast med munnstykke av metall.

Enkel i bruk, måler både BAR og PSI.

Oppereres med en hånd, så den andre er fri til å holde hjulet.

Liten og lett. Den er enkel å få plass til i seteveska.
kr 249
Ikke et vanlig multiverktøy, men et verktøy med løse bits OG Co2 regulater integrert. Her får du alt i et.
kr 579
Disse multiverktøyene i stål med høy strekkfasthet har en presis passform og finish og sidegrep for et sikkert grep selv med hansker på.
kr 199
Fabric Chamber

Multiverktøy med skrallehode. Genialt og kompakt verktøy til sykkel etc.
kr 480

Fang Multitool er det perfekte tilbehøret du trenger i lommen, både på sykkelturer og i hverdagen. Dette lette og kompakte verktøyet er ikke bare TSA-godkjent og allsidig, men kan også raskt bli din nye beste venn.

Laget av et avansert komposittmateriale, er Fang ikke bare lettere enn titan, men også sterkere enn støpt metall. Den anti-ripe egenskapen sørger for at verktøyet ikke skader telefonen eller bærbar PC når det oppbevares sammen.

kr 199 kr 399

Displayboks med selvklebende lappesaker er en perfekt løsning for små reparasjoner hjemme eller på farten. Med ett sett som inneholder 6 selvklebende lapper, sandpapir og manual, har du alt du trenger for å fikse små skader på en enkel måte.

kr 29
RockShox gaffel og demperpumpe

Denne pumpen er egnet for alle luftdempere. En stor trykkmåler med psi og bar skala sørger for god lesbarhet. Trykkutløserknappen muliggjør perfekt finjustering av chassiset.
kr 429
Sram kjedemåler.
Kompatibel med alle Sram kjeder.

kr 459
Solid og meget hending miniverktøy med hele 21 funksjoner. Verktøyet passer like godt til landevei som MTB og tursyklisten, og takler de aller fleste utfordringer som man kan møte på sykkelturen.

Funksjoner: 21
Verktøy: unbrako 2/2,5/3/4 (2 stk)/5/6/8 mm - Torx® bits T15/T25 - Torx® nøkkel T30 - #2 Phillips skrutrekker - eikenøkkel 14G/15G - dekkspaker (2 stk) - Presta Core verktøy - kjedekrok - CrMo kjedeverktøy
kr 399