Du har ingen varer i handlekurven.

Vesker

Filtre
elementer per side
Bur til å bruke sammen med Basil Buddy Dog kurv.
kr 319
Den herlige Basil Buddy lar deg ta med din favoritt firbeinte venn på tur, så lenge den ikke er for stor.

Buddy er laget i et meget hardt og holdbart materiale som garanterer for sikkerheten til hunden. Dimensjonene er på 45x32x22cm. Det følger med en komfortabel pute til å ha i bunnen, og det følger også med bånd til å feste hunden i.

MIK plate til å feste på bagasjebrettet følger med, slik at du fester den på best mulig måte til bagasjebrettet. MIK gjør det også lett å ta av og på kurven i løpet av sekunder.

For ekstra sikkerhet kan man også få et bur til å ha over. Kan være greit for litt mer urolige hunder, eller de med lopper i blodet, eller pelsen.
kr 1 799
Bygget for å gå lenger! E-Xplorer TrunkBag er en eBike-spesifikk reservebatteriholder laget av stivt EVA-skum og polyetylen som gir struktur, utmerket støtabsorbering og vannavstøtende. I tillegg til den utvidbare toppseksjonen, utvides sidepanelene til full bagasje for å maksimere kapasiteten. Håndgrepsstroppene sikrer et ekstra batteri på plass, mens 3M™ reflekterende striper og festbar baklys MOLLE-kompatibel stropp gir ekstra sikkerhet. Kompatibel med Topeaks MTX QuickTrack® 2.0-stativ, det er til og med nok plass til å bære ekstra utstyr for eMTB-eventyrene dine!
kr 1 599