Du har ingen varer i handlekurven.

Vest

Filtre
elementer per side
Lett, varm, svært allsidig isolasjon som fungerer både på egen hånd og som mellomlag.

Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. | LT: Lav vekt.

Modellen har på seg str M
kr 1 999
Atom SL vest Herre.

Superlett Coreloft™-isolert vest for aktiviteter med middels til høyt intensitetsnivå. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | SL: Superlett.
kr 1 499
Magma Light Down Vest er et lett, teknisk plagg med alle funksjoner, perfekt å bruke alene eller for å få litt ekstra varme. 100 % resirkulert dun av høy kvalitet (90/10 RE:Down, 700 Cuin, 60 gr m/2) gir god isolasjonsevne og viser at dette plagget er designet med tanke på bærekraft.

Det samme gjelder det vindtette hovedmaterialet i resirkulert polyamid, som også er behandlet med PFAS-fri impregnering. Magma Light Down Vest er svært komprimerbar og kan enkelt skjules i den tilhørende kompresjonslommen. Hvis du ikke har en dunvest i turgarderoben din, bør du skaffe deg en.

Magma er vår kjernekolleksjon av tekniske og funksjonelle dunjakker designet for å holde deg varm og komfortabel på vintereventyrene dine. For å dekke ethvert behov tilbyr kolleksjonen fire forskjellige isolasjonsnivåer – Light, Medium, Warm og Extreme – alle utviklet med ytelse og bærekraft i høysetet. Alle
Magma-produktene består utelukkende av resirkulerte materialer, fra fôret til yttermaterialet, som selvsagt er behandlet med PFAS-fri impregnering. Når du tar på deg en Magma, merker du umiddelbart komforten ved å ha på et perfekt tilpasset plagg, skreddersydd for store opplevelser.
kr 2 400
Running Man Vest er en vindavvisende vest som sørger for å beskytte kjernen når du løper i kjøligere eller mer værharde omgivelser. Vesten er utstyrt med strategisk plasserte mesh-paneler for optimal ventilering, lomme til oppbevaring og reflekterende detaljer slik at du synes i mørket. Designet for fart og et mer naturlig alternativ til helsyntetisk treningstøy.
kr 1 189 kr 1 699
Lett vest med syntetisk polstring som er lett og pakke til turer og friluftsliv.
kr 1 999
Heat Experience Core Series varmevest tilfører deg varme med ett enkelt knappetrykk. Reguler varmen etter ditt behov med tre varmenivåer. Varmepanelene ligger foran på brystet og bak på korsryggen, og sprer varme jevnt over hele plagget.

Batteriet har inntil 10 timers levetid, ligger i en egen lomme på innsiden av vesten, er utskiftbart og på størrelse med en mobil.

kr 1 999
Behagelig Musto vest i Primaloft til herre.

Vindbestandig, vannavstøtende og foret med premium PrimaLoft® isolasjon.
Corsica PrimaLoft® gir komfortabel og holdbar beskyttelse mot elementene.

Kontrast på kragen og den trykte Musto-logoen på baksiden gir smarte, subtile detaljer som gjør at denne vesten skiller seg ut.
kr 1 280 kr 1 600
Favoritt fra Patagonia som aldri går av moten! Denne deilige fleecevesten med "tweed"-look og børstet fleece på innsiden har vært i Patagonia sin kolleksjon i mange. mange år.
kr 1 499
Favoritt fra Patagonia som aldri går av moten! Denne deilige fleecevesten med "tweed"-look og børstet fleece på innsiden har vært i Patagonia sin kolleksjon i mange. mange år.
kr 1 499
Sorter etter Clear All