Du har ingen varer i handlekurven.

Viking

Filtre
elementer per side

Viking Aery Track Low F Gtx: et fritidssko med maksimal demping.


kr 1 099

Viking Aery Track Low F Gtx: et fritidssko med maksimal demping.

kr 1 099
Denne klassiske seilstøvelen fra 60-tallet gir gode assosiasjoner for mange nordmenn. På 80-tallet pleide elevene på ungdomsskolen å brette ned støvelkanten og tegne eller skrive på fôret. Dagens Kadett har fôr i hurtigtørkende polyester.

Den har kalander yttersåle og ergonomisk innleggssåle som kan tas ut for enkel tørking. Modellen har normal passform, og hele støvelen er laget av naturgummi - et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Den naturfargede sålen setter ikke merker. Kadett er en klassisk, nostalgisk gummistøvel som har vært å finne i butikken i årevis.

Alle Vikings gummistøvler er håndlaget i naturgummi, og alle våre støvler blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken. Støvelen er PVC fri og vegansk.
kr 740

viking nator gtx slitesterk fritidssko for barn. Ta deg til nye høyder med Nator Low GTX, en lett premium-tursko for aktiv ungdom. Når det regner, holder GORE-TEX-membranen føttene tørre, og godt grep tar deg trygt oppover motbakker. Den robuste yttersålen sikrer skoens holdbarhet.

kr 1 260
Terrain II er en halvhøy modell som egner seg godt til jakt og til turer i skog og mark. Vanntett, justerbar nylonkrage med snap-lock bak på skaftet. Yttersålen er basert på Vikings unike Ultimate Grip Concept® for optimalt grep i ulendt terreng. Den er håndlaget av naturgummi, et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Sålen setter ikke merker, og innleggssålen kan tas ut til tørking. Terrain II har hurtigtørkende fór i polyester. Refleksbånd øverst på skaftet for økt sikkerhet i mørket. Passform: Normalt skaft og normal fot. Alle våre støvler blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken. Støvelen er PVC fri og vegansk.
kr 1 050

viking tind mid gtx er en lett tursko med mellomhøy profil som tilbyr støtte og smidighet for rask og komfortabel bevegelse i alle typer terreng. Den er vanntett takket være GORE-TEX, har hurtigsnøring og sørger for god beskyttelse i våte og gjørmete forhold.

kr 1 299
Sorter etter Clear All