Du har ingen varer i handlekurven.

Vinter & Lek

Filtre
elementer per side
Gi ungene en kjempe fin opplevelse på snøen, Atlas Mini truga passer for barn 3-7 år.
kr 799
Dette er den ultimate truga som takler alle forhold. Med Montane får du mye for pengene og truga kan brukes av alle. ung som gammel. Montane er meget sidestabil og lett å styre.

Dette fører til bedre kontroll og balanse. Bindingsopphenget (SLS) er unikt og reduserer belastning på ankel når man går bratt og skrått. Skrape stegjern sikrer godt grep på all type underlag.
kr 2 200 kr 2 799

Atlas Montane Truger - Ultimate ytelse og komfortDen ultimate truga for alle forhold, Atlas Montane, gir deg valuta for pengene og er ideell for både unge og eldre brukere. Med sin meget sidestabile og lettstyrte design, tilbyr Montane bedre kontroll og balanse, noe som gjør den perfekt for en rekke aktiviteter og terrengtyper.ProduktbeskrivelseAtlas Montane har en unik bindingsoppheng (SLS) som reduserer belastningen på ankelen når man går bratt og skrått, mens skarpe stegjern sikrer godt grep på alle typer underlag. Den nye Montane-bindingen er suveren når det gjelder stramming og frigjøring, og gir god kontroll både sideveis og bakover sammenlignet med tradisjonelle hengslede bindinger.Bindingen fordeles jevnt rundt hele foten for å eliminere trykkpunkter og gi god blodsirkulasjon, noe som igjen minsker risikoen for kalde føtter. Trugen er også utstyrt med en bred og god hælløfter som er viktig for å redusere belastning på leggmuskulaturen når man går bratt.


kr 2 399 kr 2 999
Dette er den ultimate truga som takler alle forhold. Med Montane får du mye for pengene og truga kan brukes av alle. ung som gammel. Montane er meget sidestabil og lett å styre.

Dette fører til bedre kontroll og balanse. Bindingsopphenget (SLS) er unikt og reduserer belastning på ankel når man går bratt og skrått. Skrape stegjern sikrer godt grep på all type underlag.
kr 2 200 kr 2 799
Nyhet! - en oppgradering av testvinneren Spindrift/Apex. Dette er truga som takler alle forhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Den har beholdt Z strammingen på bindingen. Ranger BC har en flat pack binding så man kan legge trugene kopp i kopp. Trugene tar dermed minimal plass i sekken. Dette blir det nye flaggskipet til Atlas. Ei fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 40 til 47.
kr 2 799 kr 3 499
Nyhet! - en oppgradering av testvinneren Spindrift/Apex. Dette er truga som takler alle forhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Den har beholdt Z strammingen på bindingen. Ranger BC har en flat pack binding så man kan legge trugene kopp i kopp. Trugene tar dermed minimal plass i sekken. Dette blir det nye flaggskipet til Atlas. Ei fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 37 til 41.
kr 2 799 kr 3 499
Rendezvous serien er en god og billig hyttetruge. Med det nye bindingssystem LRS –Light-Ride™ Suspension (LRS) gir truga full 180 graders rotasjonsfrihet. Dette betyr at man slipper å få snø opp i baken når man går. Atlas Rendezvous har nå fått V–ramme i aluminium som er bøyd opp i bakkant (TvinTip). Dette gjør at man ”ruller” når man går flatt eller nedover, og er skånsomt for knær.Duken er en Nytex duk som er både sterk og smidig. Truga kommer også med stegjern under tåball og hel.
kr 1 799
Rendezvous serien er en god og billig hyttetruge. Med det nye bindingssystem LRS –Light-Ride™ Suspension (LRS) gir truga full 180 graders rotasjonsfrihet. Dette betyr at man slipper å få snø opp i baken når man går.

Atlas Rendezvous har nå fått V–ramme i aluminium som er bøyd opp i bakkant (TvinTip). Dette gjør at man ”ruller” når man går flatt eller nedover, og er skånsomt for knær.

Duken er en Nytex duk som er både sterk og smidig. Truga kommer også med stegjern under tåball og hel. Rendezvous Elektra er smalere enn herre modellen.
kr 1 399 kr 1 799
Gi ungene en kjempefin opplevelse på snøen med Atlas Spark 20.
Trugene passer for barn i alder 8-12 år
kr 999
Sorter etter Clear All