Du har ingen varer i handlekurven.

Vinterbukser

Filtre
elementer per side
Stranda V2 Insulated W Pants er en oppgradering av vår populære bukse Stranda Insulated W Pants, som ble lansert i 2018. Det var en krevende oppgave, men vi har lyktes med å finne enda mer bærekraftige materialer og designmetoder for V2.

Den er «designet for å bli reparert», noe som innebærer at plagget er konstruert på en måte som gjør det enklere å utføre reparasjoner ved behov. Stranda V2 Insulated W Pants bygger på et monomateriale-konsept, som betyr at de ulike materialene og delene er fremstilt av samme råmateriale. I dette tilfellet er nesten alle delene fremstilt av polyester. Dette gjør plagget enklere å gjenvinne når det er utslitt. Produktet blir helt enkelt en bedre ressurs i det sirkulære systemet sammenlignet med et produkt laget av blandede råmaterialer. V2 er enda mer holdbar takket være det kraftigere yttermaterialet og forsterkede partier med forbedret slitestyrke.

Dessuten har V2 en mer kroppsnær passform enn forgjengeren. Utover dette er buksen fortsatt utformet for å holde deg varm og tørr enten du kjører ski i eller utenfor løypa. Med Bergans Element® Active-membran som er vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. PrimaLoft® P.U.R.E.™ Insulation holder deg varm og komfortabel. Takket være borrelåsjusteringen i livet kan du raskt og enkelt tilpasse buksen til alle typer undertøy og mellomplagg.

Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene gir deg full kontroll over luftstrømmen til enhver tid. Innvendige, faste gamasjer med friksjonsstrikk sitter tett rundt skistøvlene, selv under heftig offpiste-kjøring. Forsterkninger nederst på både innsiden og utsiden av bena forebygger friksjonsslitasje fra støvler.
kr 2 400 kr 3 000
En topp allværs bukse til vinterbruk.
Forsterket ved benet, glidlås i bånn, snølås nederst.
Favoritt til både i bakken og vinterbruk.
Tåler det meste av vær.
kr 1 199 kr 1 499
Lonene er en fòret vinterbukse i et lett, teknisk 2-lags materiale. Vind- og vanntett med god ventilering for optimal komfort vinteren gjennom.

2-lags teknisk skibukse med praktisk design. Formsydde kneparti, glidelåsåpning nede på bena og gode justeringsmuligheter ved linning og ben for optimal passform.

Den perfekte skibuksen denne vinteren.
kr 850 kr 1 699
En superpraktisk vinterbukse med avtagbare seler og justerbart liv. Buksen er vattert og laget i et vindtett, vanntett og pustende materiale med tapede sømmer.

Den har sidelommer med glidelås, snølås nederst på ben og mulighet for å utvide og stramme benvidde.
kr 1 259 kr 1 799