Du har ingen varer i handlekurven.

Votter

Filtre
elementer per side
HotWool liner mittens er tynne og myke votter i merinoull. de egner seg som fôr i andre votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt. Stoffet er iblandet 20% polyester og 15% polyamid for slitasjestyrke. de kan vaskes på 60 grader.
kr 299
Vanntette votter med pustende DRIVENT-innlegg med en vannsøyle på 10000mm for barn.
kr 249 kr 299
ADV Speed Mitten er en teknisk avansert vott med vindavvisende overdel, tett passform og godt grep. Dette gjør den svært godt egnet til langrenn med høy intensitet.

Votten har CLARINO kunstlær på håndflaten, noe som sikrer optimalt grep og slitestyrke. Den har også ribbestrikkede mansjetter som gir en tett passform rundt håndleddet, samt børstet fleece i øvre del av tommelen.

CLARINO er et lett og veldig slitesterkt kunstlær. Materialet er produsert i en miljø- og dyrevennlig prosess.
kr 599
Votter i 100 % ren, ny ull. Børstet, tykk strikk.
kr 549
Den nye batteridrevne håndvarmeren holder hendene varme, tørre og klare til all slags aktiviteter i Høst og Vinterkulda.

Enten du sitter på posteringsjakt og nyter skogens ro, heier frem dine idrettshelter på små og store arenaer, eller nyter en rolig kveld på verandaen.

«Muffa» festes enkelt rundt livet og er alltid lett tilgjengelig når man trenger litt ekstra varme.Enkelt, smart og behagelig!
kr 799 kr 999
All Mountain Varmevotter er Heat Experience's varmeste noensinne. Med Primaloft isolasjon og et robust design er hanskene laget for de kaldeste dagene. Hanskene har god passform og med elastisk justering er de laget for å passe perfekt til hånden din. Håndflaten er av geiteskinn og gir hanskene et holdbart og fint grep.

Materialet er snø- og vannavvisende, og inne i hanskene er det en vanntett og pustende membran som sikrer en tørr og behagelig opplevelse uansett vær eller aktivitet.

// Anbefalt temperaturområde: +5°C til -20°C.

// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 599 kr 1 999
Heat Experience Everyday Mittens med elektriske varmeelementer er en vott laget for aktiv bruk både til hverdags og på fritiden. Vottene har formsydd passform og passer for alle kjønn.

De er laget med værbestandige og solide materialer og har Fiberfill vattering som hjelper deg å holde fingrene varme og gir god følsomhet. Nå slipper du endelig å bekymre deg over kalde fingre, uansett hvilket terreng og utfordringer du har foran deg.

Varmeelementene ligger over håndbaken og strekker seg ned til hver eneste fingertupp slik at hele hånden holdes varm. Fingertuppene er kompatible med berøringsskjermer og lar deg benytte telefonen uten å eksponere fingrene for vinterkulden.
kr 1 199 kr 1 499
Hestra sin mest kjente hanske er en moderne klassiker med mange funksjoner.

En lengre modell for deg som kjører mye i løssnø og trenger en ekstra slitesterk og varm turkamerat i fjellet. Kan kombineres med ulike for.

Hansken er vindtett og pustende.

Passer for de som ofte kjører ski løssnø og trenger en slitesterk og varm turkamerat i fjellet. Kan kombineres med ulike fôr.
kr 980 kr 1 400
Vår legendariske Heli Ski hansken er beregnet for juniorer.
kr 665 kr 950
Sorter etter Clear All