Du har ingen varer i handlekurven.

Votter Elektriske

Filtre
elementer per side
Heat Experience Batteridrevne Varmevotter er det perfekte produktet for deg som er lei av kalde fingre i en travel hverdag, enten det er å skrape is av bilen eller hugge ved på hytta holder disse vottene deg varm på fingrene.
kr 1 199 kr 1 499
Den nye batteridrevne håndvarmeren holder hendene varme, tørre og klare til all slags aktiviteter i Høst og Vinterkulda.

Enten du sitter på posteringsjakt og nyter skogens ro, heier frem dine idrettshelter på små og store arenaer, eller nyter en rolig kveld på verandaen.

«Muffa» festes enkelt rundt livet og er alltid lett tilgjengelig når man trenger litt ekstra varme.Enkelt, smart og behagelig!
kr 799 kr 999
All Mountain Varmevotter er Heat Experience's varmeste noensinne. Med Primaloft isolasjon og et robust design er hanskene laget for de kaldeste dagene. Hanskene har god passform og med elastisk justering er de laget for å passe perfekt til hånden din. Håndflaten er av geiteskinn og gir hanskene et holdbart og fint grep.

Materialet er snø- og vannavvisende, og inne i hanskene er det en vanntett og pustende membran som sikrer en tørr og behagelig opplevelse uansett vær eller aktivitet.

// Anbefalt temperaturområde: +5°C til -20°C.

// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 599 kr 1 999
Heat Experience Everyday Mittens med elektriske varmeelementer er en vott laget for aktiv bruk både til hverdags og på fritiden. Vottene har formsydd passform og passer for alle kjønn.

De er laget med værbestandige og solide materialer og har Fiberfill vattering som hjelper deg å holde fingrene varme og gir god følsomhet. Nå slipper du endelig å bekymre deg over kalde fingre, uansett hvilket terreng og utfordringer du har foran deg.

Varmeelementene ligger over håndbaken og strekker seg ned til hver eneste fingertupp slik at hele hånden holdes varm. Fingertuppene er kompatible med berøringsskjermer og lar deg benytte telefonen uten å eksponere fingrene for vinterkulden.
kr 1 199 kr 1 499