Du har ingen varer i handlekurven.

Winora

Filtre
elementer per side
Winora Sinus iX12 herre el-sykkel med Bosch Powertube batteri på 500wh og Bosch Performance CX, 250W, 75Nm (85Nm w/update) motor.

En rå hybrid el-sykkel du virkelig får mye for pengene i!

Høydepunkter:


Høyt innsteg


Opptil 120 km


75 Nm - Bosch Performance CX


500 Wh - Bosch Powertube


12 Gir - Shimano XT M8100 Shadow Plus

kr 40 499
WINORA Yakun 10 tilbyr alle ingrediensene du trenger i en eBike for byen så vel som utenfor asfalterte veier.

En kraftig Bosch Performance CX Smart System-motor, et 750Wh sterkt batteri, høykvalitets gir- og bremsekomponenter fra Shimano, RockShox stålfjæringgaffel, høyvolum 27,5" dekk samt det smarte modulære skinnesystemet, som lar deg raskt og enkelt montere tilbehør som en vannflaske eller en sykkellås.

Legg til den standard bagasjebæreren på baksiden, og denne trekking eBike kan enkelt transportere alt du trenger til en piknik og garanterer en morsom familietur. Yakun 10 er tilgjengelig i to forskjellige versjoner: Høy og Lav.
kr 45 999
Winora sin elegante Yucatan er designet for den stilige eventyreren som ønsker en pålitelig eBike som kan håndtere åpne veier og enkle stier.

WINORA Yucatan 8 tar seg ikke bare av den daglige pendlingen din, men er klar for alle eventyr du kaster dens vei.

Den høyytelses motoren Yamaha PW-TE med 60Nm motor gir deg den vedvarende kraften du trenger, mens de pålitelige skivebremsene bringer deg til et jevnt stopp.

Den er utstyrt med lys, skjermer og en bærer for å bære alt du trenger på din neste tur.

Høydepunkter:


Lavt innsteg


Opptil 120 km


60 Nm - Yamaha PW-TE


400 Wh - Yamaha InTube


8 Gir - Shimano Altus M310

kr 24 999 kr 29 999
InTube-batteri og en smart design gjør Sinus-serien til en flott overgangssykkel for aktive ryttere som er klare for en el-sykkel, men foretrekker klassiske linjer.

Leter du etter en "runabout" med lite vedlikehold for hver dag som gir ekstra slag for lengre turer? Da er WINORA Sinus 9 den perfekte sykkelen for deg. Den allsidige Performance Line -motoren fra Bosch med 65Nm og 625Wh batteri vil gjøre at du enkelt kan jobbe, samtidig som du utvider rekkevidden din når som helst utenfor byens grenser.

Pålitelige komponenter med glatt Shimano-gir og finjusterte hydrauliske skivebremser sikrer at du når alle destinasjoner sikkert og komfortabelt.

Høydepunkter:


Høyt innsteg


Opptil 150 km


65 Nm - Bosch Performance Line


625 Wh - Bosch PowerTube


9 Gir - Shimano Alivio M3100

kr 35 999 kr 39 999
WINORA YUCATAN 8 MONO

En pålitelig følgesvenn som ikke bare tar deg trygt til jobben, men som også er klar for spontane eventyr.

Den kraftige Yamaha PW-ST-motoren med opptil 70Nm dreiemoment gir nødvendig støtte, mens pålitelige skivebremser lar du stopper når som helst, og holder deg i kontroll. Denne modellen inkluderer også et lyssystem, skjermer og pakkebærer som holder alt du trenger for din neste tur.

Høydepunkter:


Lavt innsteg


Opptil 140 km


70 Nm - Yamaha PW-ST


630 Wh - Yamaha InTube


8 Gir - Shimano Altus M315

kr 35 999
Sorter etter Clear All