Du har ingen varer i handlekurven.

Woom Barnesykler - Markedets beste?

Woom Barnesykler - Markedets beste?

Hos sykkelavdelingen på Brekke Sport har vi alltid vært opptatt av å tilby det beste innen barnesykler.

Når vi først støtte på Woom, visste vi at vi hadde funnet noe spesielt. Dette er et merke som startet sin reise med et enkelt, men ambisiøst mål: å lage den ideelle barnesykkelen.

Woom-teamet har lagt ned mange år med hardt arbeid, innovasjon og lidenskap i sine sykler, noe som har resultert i en serie med modeller tilpasset barn fra halvannet til fjorten år.

Deres arbeid med å forstå og forbedre barnesykkelens verden er ganske unik.-Det som virkelig imponerer oss, er at hele 85% av delene på Woom-syklene er unikt designet og produsert eksklusivt for Woom. Hver komponent er nøye utformet for å passe til de unike anatomiske behovene hos barn, noe som gjør Woom-syklene komfortable og trygge for våre små helter.

En annen faktor som virkelig skiller Woom fra andre barnesykkelmerker er vekten. Woom har gjennom kontinuerlig utviklingsarbeid lykkes med å lage sykler som er 40% lettere enn gjennomsnittlige barnesykler.

Dette gjør dem til noen av de letteste barnesyklene på markedet - noe vi vet er viktig for at barna skal ha det gøy på sykkeltur.-Men Woom-syklene er mer enn bare superlette og robuste sykler for barn i alderen 1 1/2 til 14 år. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt for å sikre en trygg og behagelig sykkelopplevelse. Det er denne omtanken som gjør at vi er stolte av å kunne tilby Woom-syklene hos oss.

Når barna dine setter seg på en Woom-sykkel, får de ikke bare oppleve verden fra sykkelsetet - de får oppleve en verden av eventyr, frihet og moro.

Som forhandlere av Woom, er vi stolte av å kunne gi barna dine muligheten til å oppdage sykkelglede med disse unike barnesyklene. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den perfekte Woom-sykkelen for ditt barn.-

Sjekk ut Woom utvalget vårt her