Du har ingen varer i handlekurven.

Yonex

Filtre
elementer per side

Oppdag Yonex Ezone 100, den syvende generasjonen av EZONE-serien, kjent for å levere enkel kraft og en forbedret, komfortabel følelse. Denne racketen, nå tilgjengelig i to farger, er egnet for et bredt spekter av spillere, fra juniorer og fritidsspillere til verdens toppspillere.


EZONE 100 er perfekt for allsidige spillere som ønsker å dominere banen med økt kraft og komfort. Racketen er designet med avanserte materialer som HM GRAPHITE / 2G-Namd™ SPEED / VDM, og tilbyr en optimal blanding av hastighet, stabilitet og presisjon. Med sitt moderne design og nye fargevalg – Aqua night black og Sky blue – setter denne racketen en ny standard for spill på alle nivåer.

kr 2 995

Introduserer Yonex Ezone 100L, en lettere versjon av den populære syvende generasjonen EZONE-serien. Denne racketen leverer enkel kraft og en forbedret, komfortabel følelse, og er nå tilgjengelig i to farger. Den er perfekt for et bredt spekter av spillere, fra juniorer og fritidsspillere til toppspillere i verden.


EZONE 100L er ideell for allsidige spillere som ønsker en lettere racket for å dominere banen med økt kraft og komfort. Laget med avanserte materialer som HM GRAPHITE, 2G-Namd™ SPEED og VDM, gir denne racketen enestående følelse og ytelse. Den er designet for å tilby en kombinasjon av hastighet, presisjon og stabilitet, noe som gjør den til en favoritt blant konkurrerende spillere som trenger en lett racket som ikke går på akkord med kraft eller kontroll.

kr 2 995

Møt Yonex Ezone 100SL, den letteste racketen i den syvende generasjonen av EZONE-serien, som leverer enkel kraft og en forbedret, komfortabel følelse. Denne racketen, nå tilgjengelig i fargen SKY BLUE, er utviklet for å møte behovene til et bredt spekter av spillere, fra juniorer og rekreasjonsspillere til verdens toppspillere.


EZONE 100SL er spesielt designet for allsidige spillere som trenger en lettvektsmodell for å svinge raskt og generere enkel kraft. Med avanserte materialer som HM GRAPHITE, 2G-Namd™ SPEED og VDM, gir denne racketen en overlegen følelse og stabilitet, og gjør det mulig for spillere å slå kraftige og presise slag med minimal anstrengelse.

kr 2 995

Utforsk Yonex Ezone 98, en del av den syvende generasjonen av EZONE-serien, kjent for sin lette kraft og forbedrede komfort. Denne racketen, nå tilgjengelig i to farger, er designet for å møte kravene til et bredt spekter av spillere, fra juniorer og rekreasjonsspillere til toppspillere over hele verden.


EZONE 98 er skreddersydd for mellomliggende til avanserte spillere som ønsker å dominere med kontrollerbar kraft og komfort. Med en hodestørrelse på 98 kvadrattommer og en vekt på 305 gram tilbyr denne racketen en fantastisk balanse mellom kraft og presisjon, noe som gjør den ideell for spillere som ønsker å kontrollere spillet med både hastighet og stabilitet.

kr 2 995

Oppdag Yonex Vcore 100, en racket som representerer det siste innen teknologisk innovasjon fra Yonex, designet for å øke snappback i strengene og bevegelse, noe som gir spillere tilgang til den mest spinn i Yonex' tennis historie.


Vcore 100 er utviklet for allsidige spillere som søker en manøvrerbar racket designet for spinn og hastighet. Med en hodestørrelse på 100 kvadrattommer og en vekt på 300 gram, tilbyr denne racketen en perfekt balanse mellom lett håndterbarhet og aggressive spilleegenskaper. Dette gjør den ideell for spillere som ønsker å dominere spillet med presisjon og kraft.

kr 3 095

Introduserer Yonex Vcore 100L, en lettere versjon av den revolusjonerende Vcore 100-serien. Denne racketen kombinerer ny teknologi og strukturer med innovasjon for å øke snappback i strengene og bevegelse, noe som gir spillere tilgang til den mest spinn i Yonex' tennis historie.


Vcore 100L er designet for allsidige spillere som søker en lettere, mer manøvrerbar racket optimalisert for spinn og hastighet. Med en vekt på kun 280 gram er denne racketen eksepsjonelt lett å håndtere, noe som gjør den ideell for spillere som ønsker å forbedre sitt spill med raskere svinger og presisjonskontrollert spinn.

kr 3 095
Sorter etter Clear All