Du har ingen varer i handlekurven.

Åsnes

Filtre
elementer per side
Breidablikk er produsert med en trekjerne av Popler, har en smørbar sintrert sole og en solid nylon cap.

Vekten på skien er bare 1.850g i 190cm, noe som gjøre turen lettere.
Målene på skien er 86-62-74. Den markante innsvingen sammen med en myk tupp gjør denne skien lett å svinge.
Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en smal fell (mohair 45mm) til kaldt føre og flatt terreng.
Vått føre og bratt terreng krever 60mm Syntetisk kortfell.
kr 3 759 kr 4 699
Markert innsving og senter bredde på 56mm gjør skien lettsvinget, og gir god flyt i løssnø. Hel stålkant og et moderat gå-spenn tilpasset jenter. En kjøreglad og optimal fjellski for turglade jenter. Skien blir levert med den nye fellelåsen for kortfell. Anbefalt binding er BC binding, men ønsker du bedre kjøregenskaper kan du velge 75mm.
kr 4 159 kr 5 199

Utforsk viddene med Finnmark 54, en fjellski skapt for eventyrere og deres firbeinte venner. Denne lengdestive og svingvillige skien, uten stålkant, er perfekt for lange turer i fjellet, selv med bagasje. Med sin lette karbon- og glassfiberarmerte trekjerne, gir Finnmark 54 en optimal kombinasjon av letthet og styrke.

Designet for å være hundevennlig, lar denne skien deg og din beste venn nyte lange dager i fjellheimen uten bekymringer. Nordisk Rocker (Early Rise) og markant innsving sørger for at skien er leken og lett å manøvrere i snøen. Utstyrt med feste for X-skin, tilbyr Finnmark 54 fleksibilitet i valg av feller, enten du foretrekker å vokse for glid eller bruker Åsnes' anbefalte X-skin mohair 45mm for kaldt føre og moderat terreng, eller 45mm Syntetisk X-skin for vått føre og brattere terreng.

Med en bredde på 68-54-61 og en vekt på kun 840g per ski (190cm), er Finnmark 54 ideell for både fjellturen og marka, og passer perfekt i skisporene. Denne skien er din pålitelige følgesvenn, enten målet er fjelltopper eller langturer i den vakre norske naturen.

kr 3 439 kr 4 299
En moderne fjellski med markert innsving og gode farts- og svingegenskaper. En ideell ski for krevende utforkjøringer, men fungerer også godt til lange etappar i flatt terreng. Nye Ingstad har fått en markant Nordisk rocker og taper tupp, noe som gjør skien mer svingvillig.

Skien har også blitt mer rettningsstabil og av den grunn enda mer allsidig. Ingstad har en trekjerne i Paulownia og Popler, noe som fører til en særdeles lav vekt på bare 2.050g i 195cm.
kr 4 399 kr 5 499

Utforsk fjellet med Åsnes Line Sverdrup BC, en allround fjellski spesielt designet for jenter som ønsker en allsidig ski for variert terreng. Denne skien kombinerer et moderne design med utmerket funksjonalitet, og er utviklet for å levere både på lange turer og i lekent terreng. Med et gå-spenn som er stivt nok til å takle utfordrende distanser, samtidig som rocker og taper konstruksjonen bidrar til en leken opplevelse, representerer Line Sverdrup BC det beste fra to verdener.

Tilgjengelig i lengder fra 170 til 185 cm, og med en sidecut på 78–55–69, er denne skien designet for å gi optimal flyt og manøvrerbarhet i snøen. Veier kun 1070 g per ski ved en lengde på 200 cm, noe som gjør den til et lettvektsvalg for eventyrlystne skiløpere. Materialevalget av poppel trekjerne og cap konstruksjon i nylon sørger for en holdbar ski med god respons og en Sinter sole for utmerket gli.

kr 4 239 kr 5 299

Utforsk naturens mangfold med Åsnes Mountain Race 48 Skin, en dynamisk fjell- og markaski utformet for den eventyrlystne skiløper. Med sin 3/4 stålkant og en markant smørelomme, kombinerer denne skien sikkerheten du trenger på utfordrende nedkjøringer med den fleksibiliteten som kreves for effektive oppoverbakker. Det moderate innsvinget sikrer god svingvillighet, mens den integrerte fellen fra Pomoca (Climb 2.0) gjør skien ideell for varierte forhold i marka og på fjellet.

Enten du følger skispor eller bryter din egen vei i kupert terreng, tilbyr Mountain Race 48 Skin den perfekte balansen mellom grep og glid. Den børstede nylon cap og sinter RACE sålen garanterer utmerket glid og holdbarhet. Med feste for X-skin, tilpasser denne skien seg lett til dine behov, enten det er for ekstra feste i kupert terreng eller for å utforske nye stier. Vi anbefaler å bruke skien noen ganger før du eventuelt legger en annen fell over den eksisterende, for å sikre best mulig resultat.

kr 3 519 kr 4 399
En bred og lettsvinget fjellski med moderat gåspenn og gode flyt egenskaper.
Skien har hel stålkant og leveres med den nye fellelåsen til kortfell.

En perfekt ski for turer i kupert tereng, gjerne i dyp og tung snø.
Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en tilpasset fell i mohair 45mm til kaldt føre og moderat terreng.
Vått føre og bratt terreng krever 45mm Syntetisk kortfell.
kr 4 159 kr 5 199

Oppdag friheten i fjellheimen med Åsnes Nansen Waxless, en smørefri fjellski designet for aktive skiløpere som utforsker variert terreng. Denne allsidige fjellskien, oppkalt etter den legendariske polfareren Fritjof Nansen, er utstyrt med god innsving og utmerkede flytegenskaper for å håndtere alt fra dyp og tung snø til utfordrende turer. Med hel stålkant og et moderat gå-spenn, balanserer Nansen perfekt mellom gå- og svingegenskaper, og er ideell for skiløpere som verdsetter både fremdrift og manøvrerbarhet.

Det smørefrie belegget sikrer feste og gli uten behov for voks, mens fellelåsen tilbyr enkel overgang til ekstra grep i bratte stigninger. Åsnes anbefaler bruk av tilpassede feller, som X-Skin 45 mm Mohair, Mix eller Nylon, for å maksimere skiens potensiale under alle forhold. Inspirert av Nansens banebrytende ånd og vitenskapelige prestasjoner, er Nansen Waxless mer enn bare en ski; det er et verktøy for oppdagelse og eventyr i polfarerens fotspor.

kr 4 159 kr 5 199
Sorter etter Clear All