Du har ingen varer i handlekurven.

Piggsko Løp

Filtre
elementer per side
GEL-FUJISETSU 3 G-TX er piggsko for løperen som elsker terreng. Den er designet med en serie tekniske komponenter for å forbedre terrengløping.

Med pigger under sålen sitter skoen selv på vanskelige forhold.

Skoen har GORE-TEX ™ -overdel for å holde deg tørr i våte forhold

GEL ™ -teknologi i mellomsålen for å god støtdemping
kr 1 400 kr 2 000

Oppdag Arcus: skoen som gir deg følelsen av å løpe på skyer, perfekt for både lange og korte distanser.

Arcus, inspirert av skyformasjonen med samme navn, tilbyr et høyt komfortnivå og fulldemping, ideell for lange løpeturer eller de som trenger ekstra støtte. Den er designet med en lettvektsstruktur og utmerket demping. Takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet, som er integrert i overdelen, yter skoen ekstra mykhet og komfort, selv under dårlig vær. Dette er skoen for løpere som søker ekstra demping, enten det er for lange løpeturer, restitusjonsøkter eller løping med ryggsekk.

Med en mellomsåle som har rocker-design, reduseres presset mot framfoten og hælen, og gir en jevn og behagelig løpeopplevelse. Den kompresjonsstøpte EVA-mellomsålen med to ulike fastheter sikrer topp komfort og responsivitet. BUGrip yttersåle med tretten dynamiske pigger gir et solid grep på alle typer vinterføre. Arcus er en sko som tar løpingen din til nye høyder.

kr 1 749 kr 2 499

Med SPIKECROSS 6 GORE-TEX er ikke årstiden lenger avgjørende for treningsplanen din. Skoen er basert på en Speedcross-passform som er prøvd og testet, med full Gore-Tex-dekning for ekstremt vintervær og 12 tungstenpigger for pålitelig grep i en rekke vinterterreng – fra myk og våt mark via leire til snø og is.

Løpeterreng spesifisert for snø, med demping som varierer fra minimal til maksimal for myk og beskyttende komfort uten å gå utover energigjenvinning og respons. Skobreddealternativer inkluderer ettersittende, standard, og bred, med en dropp på 10 mm som gir en god balanse mellom forfotens dempingshøyde (22mm) og dempingshøyde på hæl (32mm). Vekten på skoen er 340 g, og knottedybden er 5 mm, noe som sikrer god ytelse under løpet.

kr 1 540 kr 2 200