Du har ingen varer i handlekurven.

Konkurranse Løpesko

Filtre
elementer per side

Gjør deg klar til å sette ny fart med Vanish Carbon 2. Dette vidunderet av en løpesko er utstyrt med en hel lengde karbonfiberplate, en enda lettere mellomsåle-skum for en myk følelse, og forbedret fleksibilitet. Den er designet for å skyte deg gjennom harde fartstreninger og knuse personlige rekorder på løpsdagen. Negative deler? Absolutt. Med økt stablingshøyde fra 33 mm til 36 mm og Altra EGO PRO™ mellomsåle-skum som er 32% lettere, byr den på ekstraordinær ytelse. Dette oppdaterte skummet er mer formbart for tillegg av demping og respons. En oppdatert full lengde karbonfiberplate leverer 14% økning i asymmetri, som tillater en mer naturlig (og sannsynligvis raskere) steglengde. Dette komplette redesignet, kombinert med ekstra fleksriller i yttersålen, gir deg 75% forbedret fleksibilitet. Med en romslig tåboks som gir tærne frihet, en stram midtfot og null dropp, kan du bevege deg slik du er ment å gjøre. Still opp ved startstreken med selvtillit og stil, klar for racedagen med denne teknologisk avanserte skoen.

kr 2 899

Altra Vanish Tempo – Opplev den nyeste tilføyelsen til Vanish-familien!

Som sine forgjengere, er Vanish Tempo designet for fart, men det skiller seg ut med sin unike definisjon av hastighet. Denne skoen kommer utstyrt med vår rockerform-geometri som hjelper deg med å fremme hvert skritt, sammen med vårt Altra EGO™ PRO mellomsåleskum som gir demping skritt for skritt, mil etter mil. Laget med vår Slim FootShape™ Fit, tilbyr Vanish T en mer tettsittende, komfortabel passform for både konkurranse og trening.

kr 1 599 kr 2 199
Magic Speed 3-skoen er designet for å støtte løpemålene dine.

I tillegg til den myke dempe-opplevelsen gir denne skoen bedre stabilitet i hele steget.

En karbonplate i full lengde er plassert i midtsålen for å få deg fremover.

Dette gir deg en mykere og mer fremstående sprett i stegene dine.

Begge lagene i midtsålen er rekonstruert med FF BLAST PLUS-demping.

Dette gjør at turen føles mer energisk under tempoløp og konkurranser.

kr 1 900

Mizuno Wave Rebellion Flash 2 - Den optimale løpeskoen for den erfarne løperen.

For den dedikerte løperen som krever hastighet og pålitelighet, tilbyr Wave Rebellion Flash 2 en uovertruffen løpsopplevelse. Denne skoen er en mester i å kombinere lett vekt, responsivitet, og demping, og er spesialutviklet for å ta dine løp til nye høyder. Med designelementer hentet fra den populære Wave Rebellion Pro, tilbyr denne modellen enda mer fleksibilitet og demping for dine daglige løpeturer.

Den pustende, slitesterke overdelen sikrer en perfekt passform, mens oppgraderte komponenter som den glassfiber-forsterkede Wave-platen og Mizuno ENERZY LITE+ i mellomsålen garanterer spenstig og stabil støtdemping. Den slitesterke yttersålen lover lang levetid og pålitelig grep, uansett underlag.

Med en sterk forpliktelse til bærekraft, inneholder Wave Rebellion Flash 2 miljøvennlige materialer, inkludert en bølgeplate av plantebasert Pebax Rilsan® og over 90% resirkulert innhold i fôret på innersålen. Velg Mizuno Wave Rebellion Flash 2 for en sko som matcher din erfaring og ambisjoner.

kr 2 500

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 - Definer ny hastighet og komfort på løpeturen.

Møt Wave Rebellion Pro 2, den nye definisjonen av hastighet fra Mizuno, spesielt utviklet for den ambisiøse løperen som alltid streber etter å overgå sine egne grenser. Denne skoen er det ypperste valget for de som krever en lett, nøytral løpesko, optimalisert for å forbedre hvert eneste steg mot personlige rekorder.

Med en innovativ Engineered Mesh overdel, tilbyr Wave Rebellion Pro 2 maksimal ventilasjon og en skreddersydd passform takket være trippel snøreknyting og en integrert støttestropp. Den oppdaterte mellomsålen, forsterket med et nytt bølgeplate-design i karbon og nylon, sørger for eksepsjonell fart og energieffektivitet fra start til mål. 32% mer Mizuno ENERZY LITE + tilbyr enestående demping og respons.

Med fokus på bærekraft, inkluderer denne modellen en bølgeplate av plantebasert Pebax Rilsan® og over 90% resirkulert innhold i fôret på innersålen. Velg Mizuno Wave Rebellion Pro 2 for en løpesko som ikke bare tar dine løp til nye høyder, men også tar hensyn til miljøet.

kr 3 000
Rask toppmodell fra Mizuno for intervaller og konkurranser. Denne innovative modellen vil en ting: få deg frem lynraskt!

Sikt mot personlige rekorder med nye Wave Rebellion, spesialdesignet for hastighet uten å gå på bekostning av demping. Den lette overdelen i mesh sitter perfekt runt foten, og allerede ved å ta foten i skoen vil du merke at den vil ha deg fremover.

Mizuno Enerzy Lite i hele mellomsålen for utmerket demping og respons, uten å gå på akkord med vekt. Glassfiber-forsterket bølgeplate fra hæl til forfot gir perfekt respons og øker stabiliteten. G3-yttersåle for førsteklasses grep som på en mer effektiv måte overfører kraften til bakken.
kr 1 199 kr 2 400

Cloudboom Echo 3: En sammensmelting av CloudTec® og Helion™ HF for On sin raskeste konkurranse-sko. Gjør deg klar til å løpe raskere enn din egen ekko.


Jakt på den følelsen.


Ved å kombinere et karbon Speedboard® med en ekstrem rocker form, får du ekstra kraft med hvert skritt. Silikoninnlegg på snørene og innersålen garanterer at føttene dine forblir komfortabelt låst på plass. Legg til skreddersydd demping for en konkurransespesifikk passform, og du er klar til å knuse rekorder.


Letthet under føttene.


Lett i vekt, stor på ytelse. Utviklet med de raskeste løperne og letteste elementene, veier Cloudboom Echo 3 maksimalt 215g. Og en genial pustende mikrofiber overdel gir ekstrem pusteevne og vannabsorpsjon.


Føl behovet for fart.


Bygget for å presse deg videre – fra personlige rekorder til plasseringer på pallen. En sammensmelting av oppgraderte elementer godkjent av eliteutøvere. Som den ultra-myke Helion™ HF laget av Pebax®, kombinert med vår CloudTec®. Resultatet? Overlegen fart, støtbeskyttelse og energiretur. Gjør deg klar til å løpe raskere enn ditt eget ekko.

kr 3 099

Introduserer On Cloudmonster Hyper W, designet av atleter for atleter, og den letteste skoen i Cloudmonster-familien. Dette er skoen for deg som søker det ultimate innen demping og respons på veien. Med sin doble skumkonstruksjon i mellomsålen gir Cloudmonster Hyper W enestående komfort og maksimal energiretur ved hvert steg.

Cushioningen er på maksimalt nivå for å sikre myke, beskyttende landinger, mens den fremoverrullende stilen støtter en naturlig løpsdynamikk. Standard lacing sikrer en sikker passform, og med en hæl-til-tå-dropp på 6mm, er denne skoen designet for å fremme en effektiv løpestil. Nøkkelfunksjonene inkluderer ekstrem CloudTec® med Helion™ HF for maks energiutbytte, en smidig og rask følelse, og høyt grep takket være silikonvevde lisser som holder deg låst på plass.

kr 2 499
Sorter etter Clear All