Du har ingen varer i handlekurven.

Terreng Løpesko

Filtre
elementer per side
Utviklingen innen Trail fortsetter. For 10 år siden kom den første modellen av Lone Peak, nå 8 modeller senere er Lone Peak 5 her!

Lone Peak 5 beholder definitivt sin status som det ikonet som mange kjenner og elsker – nå med forbedret holdbarhet og passform for at du skal få en enda bedre følelse og opplevelse i naturen. En nyhet er at Lone Pek 5 har fått ALTRA EGO™ i mellomsålen, som gir en ekstra respons i hvert steg du tar. MaxTrac ™ yttersålen gir som alltid et godt grep i all type terreng.

Den oppdaterte steinbeskyttelsen, StoneGuard™ dekker nå et større område av foten men bruker mindre materiale og de laserskårne dreneringshullene gjør at du kan ta deg frem i bløte forhold med ultimat drenering.

Det er sant å si at med Lone Peak 5 er ingen Trail trygg!
kr 999 kr 1 899
Få den perfekte passformen med Mont Blanc BOA® ultimate langdistanse løpesko.

Alle de samme Mont Blanc-funksjonene du kjenner og elsker med PerformFit™ Wrap drevet av et to-skive BOA® Fit System, som muliggjør presise og raske justeringer når du er på flukt. Takle de tøffeste langdistanse løypene dine, men hold dem komfortable med vår Standard FootShape™ Fit og Altra EGO™ MAX mellomsåleskum.

Enten du går på linje med et ultramaraton eller legger ut på et løypeeventyr i hjembyen, er Mont Blanc BOA® klar til å fly over det mest ulendte terrenget.
kr 1 599 kr 2 499
Ta fatt på løypene med Olympus 5, Altra sin mykeste terrengsko, klar til å takle alt som kommer din vei.

Altra EGO™ MAX mellomsåleskum gir beskyttelse og komfort under føttene mens Original FootShape™ Fit gir føttene plassen de trenger for å sitte naturlig.

Med en pustende overdel i mesh og en gripende yttersåle kan du fortsette å nyte stiene hele dagen.
kr 1 499 kr 2 199
Ta fatt på løypene med Olympus 5, Altra sin mykeste terrengsko, klar til å takle alt som kommer din vei.

Altra EGO™ MAX mellomsåleskum gir beskyttelse og komfort under føttene mens Original FootShape™ Fit gir føttene plassen de trenger for å sitte naturlig.

Med en pustende overdel i mesh og en gripende yttersåle kan du fortsette å nyte stiene hele dagen.
kr 1 499 kr 2 199

ALTRA OUTROAD er din perfekte partner på veien og stiene. Dette er skoen som oppmuntrer deg til å utforske utenfor de bankede stiene, designet med en Slim FootShape™ passform som gir en behagelig og tettsittende følelse for alle dine løpeeventyr.

Enten du trives best på asfalt eller er nysgjerrig på hva stiene har å tilby, er Altra Outroad klar til å ta utfordringen. Med en gripende MaxTrac™ yttersåle og behagelig Altra EGO™ midtsåle, gir denne skoen deg den tilliten og komforten du trenger for å utforske nye horisonter.

kr 1 099 kr 1 799
Legenden har utviklet seg. Vår mest solgte terrengsko er nå utstyrt med en sømløs, stingsløs overdel som er lett og holdbar. Med strømlinjeformet konstruksjon, hold deg smidig og selvsikker på hvilken som helst terreng.

En oppgradert MaxTrac™ yttersåle tilbyr klebrighet og grep under foten, mens en Altra EGO™ mellomsåle hjelper med å oppnå den perfekte kombinasjonen av respons og komfort. La føttene dine bevege seg naturlig gjennom naturen med Original FootShape™ Fit.

Denne legendariske terrengløperen roper på noen robuste terreng eventyr. Vil du svare på oppfordringen?
kr 1 899
Designet for enhver sti, hvilken som helst bakke eller ethvert terreng. Altra introduserer Timp 4, "high-cushioned " cruiser som aldri har møtt en sti den ikke likte. Timp 4 er utstyrt med ultimate trail-funksjoner som gripende MaxTrac™ yttersåle og Altra EGO™ MAX mellomsåle. Denne iterasjonen kommer med en forbedret passform designet for ytelse på dine heldagsstiutflukter.

Vekt: 9,2 oz / 262 g
Mellomsåle: Altra EGO™ MAX
Yttersåle: MaxTrac™
Pute: Høy
Stabelhøyde: 29 mm
Overdel: Quick-Dry Air Mesh
kr 1 329 kr 1 899
Skitt, gjørme, steiner...uansett terreng, vil den nye Olympus 5 Hike Low GTX få deg gjennom det.

En førsteklasses hælkappe gir en fast følelse mens Original FootShape™ Fit gir føttene dine det rommet de trenger for naturlig bevegelse.

Vanntett GORE-TEX er garantert av GORE-TEX for å beskytte føttene dine mot elementene og en gripende Vibram® Megagrip-yttersåle hjelper deg med trekkraft på alle underlag, våte eller tørre.

Gå på stien med stil med komforten og beskyttelsen du trenger for et heldagseventyr.
kr 1 799 kr 2 299

Utforsk stiene med Timp 5, skoen som gir deg grepet, komforten og selvtilliten du trenger for en hel dag på episke løyper.

Den er grippy. Den er lett. Og den er klar for å bli brukt hardt. Dette er trail running med nye Timp 5. Vi har beholdt den kjente komforten, men redusert vekten. Med en lettere vekt er skoen klar for en hel dag med full innsats på stien. En ny, grippy yttersåle gir deg selvtilliten til å mestre tøft terreng. Ifølge Vibram® tilbyr Vibram® Megagrip-yttersålen uovertruffen grep på både våte og tørre overflater.

Hold deg komfortabel på de tøffeste stiene med en oppdatert Altra EGO™ MAX mellomsåle i skum. Den er designet for lett og luksuriøs ytelse med litt ekstra sprett og økt holdbarhet. Fortsett å bevege deg slik du er ment å. Timp 5 gir deg en romslig tåboks og null dropp, med et sikkert feste rundt midtfoten, slik at du kan løpe fritt og uanstrengt.

kr 1 899
Sorter etter Clear All