Du har ingen varer i handlekurven.

Overdel, Mellomlag & Skjorter

Filtre
elementer per side
En klassisk hettegenser med dristig adidas-stil.
kr 499
En favoritt-hettegenser for komfort og 3-Stripes-ånden i hverdagen.
kr 439 kr 549
Hettegenser med glidelås, med sportsinspirert komfort.

Hva er din farge? Denne adidas-hettegenseren med glidelås lages for juniorer, og kommer i mange forskjellige.

Den smale passformen og minimalistiske stilen sørger for at dette blir en favoritt, sammen med den myke følelsen i collegestoffet, selvsagt.
kr 499
Behagelig Collegegenser til junior fra Adidas
kr 799
Relax, recover, nyt dagen! For de rolige periodene mellom treningene finnes det neppe et mer behagelig plagg enn denne hoodien fra Tiro-serien.
kr 549
Komfortabel, kul og varm. Hareid Youth Girl Jacket er en lett og komfortabel jakke laget i et mykt og fint fleecemateriale.

Jakken har hette, frontlommer og elastiske ermekanter. Hareid Youth Girl Jacket fungerer perfekt som mellomplagg om vinteren og ytterplagg om sommeren.
kr 600
Komfortabel, kul og varm. Hareid Youth Jacket er en lett og komfortabel jakke laget i et mykt og fint fleecemateriale.

Jakken har hette, frontlommer og elastiske ermekanter. Hareid Youth Jacket fungerer perfekt som mellomplagg om vinteren og ytterplagg om sommeren.
kr 600
Varmt og komfortabelt fleecesett for aktive barn. Smådøl har vært våre mest populære fleeceprodukter for barn i mange år. Denne sesongen har Smådøl-favorittene blitt oppdatert med en smalere og forbedret passform. Fleecematerialet er fortsatt like mykt, lett og varmeisolerende som før.
kr 600
Varmt og deilige fleece-sett til barn. Settet består av fleece-bukse og genser med halv glidelås. Smådøl har vært våre mest populære fleece-produkter til barn i mange år. Nå har Smådøl-produktene blitt oppdatert med en smalere og bedre passform. Fleece-materialet er fortsatt like mykt, lett og varmeisolerende som før.
kr 600
Sorter etter Clear All